BESTEL ONLINE

Domino's viert feest! Domino's opent haar 250e winkel in Nederland (Steenwijk). Dit betekent dat je nu op 250 plekken in Nederland terecht kunt bij de snelste maaltijdbezorger van Nederland met een gemiddelde bezorgtijd van 21 minuten! 

250 is een mijlpaal van jewelste en daar zijn we trots op! Daarom zijn op zaterdag 16 juni tot 16:00, 250 pizza’s per winkel verkrijgbaar voor maar €1 per stuk! Ook maak je als online klant kans op een gratis drankje of dessert bij het plaatsen van je bestelling.

Bekijk hier de actievoorwaarden. 

Scoor je pizza voor €1 op zaterdag 16 juni tot 16:00! 


Op zaterdag trakteert Domino's in het hele land op pizza voor maar €1! Je kunt in alle 250 vestigingen terecht voor een lekkere pizza MargarithaPepperoni of een pizza Chicken Kebab

Wees er snel bij want alleen de eerste 250 pizza's bestel je voor €1 per stuk. Je kunt de bestelling alleen in de vestiging bij jou in buurt bestellen, niet online. Genieten maar! Good to know! Domino's werkt voor deze actie samen met de LINDA Foundation. Alle opbrengsten van deze actie worden ingezet om, gezinnen die het financieel zwaar hebben, te helpen.

Wellicht is jouw dichtstbijzijnde vestiging al open rond de lunch waardoor je een lekkere pizzalunch kunt komen afhalen! Tot zaterdag 16 juni. 

Ontvang een gratis drankje of dessert


Scoor nog een traktatie online! Vanaf maandag 11 juni t/m zondag 17 juni ontvangt elke 25e bezoeker van dominos.nl een voucher voor een gratis drankje of dessert. Je upgrade je bestelling dus lekker voordelig in week 24. 

Houd deze week ons Facebook- en Instagram kanaal in de gaten want onze chef gaat een nieuw 'secret menu item' onthullen! Via deze kanalen maak je als eerste kans om dit item uit te proberen!

Bekijk hier de actievoorwaarden.