BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

 

Chef's Best - Nieuw!


De Chef's Best pizza is niet meer beschikbaar. Als alternatief hebben wij de Signature Pizza's, pizza's met unieke ingrediënten op een heerlijk dunnen Italian bodem. Net als de Chef's Best pizza's bestemd voor de echte fijnproever.

 

Meer infomartie

Chef’s Best

De Chef’s Best is een luxe range met drie heerlijk nieuwe Artisan pizza’s. De Chef’s Best pizza’s zijn belegd met meer verse ingrediënten en bestaat uit een gourmetrecept. De inspiratie voor de pizza’s is ontstaan tijdens het reizen rond de wereld. De drie nieuwe Chef’s Best pizza’s zijn: de So Asian, de So Majestic en de So Gaucho. 

Lees hier meer over het interview met Emeline

 Of bekijk de video hieronder:

 

 

Bij afhalen €10,95

Bij bezorgen €12,95


 

So Asian

De Artisan pizza So Asian is een exotische combinatie van verse ingrediënten, bestaande uit: crème fraîce, spinazie, mozzarella, rode ui, een mix van pepers, mango, kip, Vietnamese saus en een schijfje citroen. Een opvallend ingrediënt is de mango die samen met de Vietnamese saus van koriander en chipotle zorgen voor een explosie aan smaken. De So Asian is een echte eyecatcher en kun je herkennen aan de exotische kleuren. Het schijfje citroen maakt de pizza tot een echte gourmet pizza.

 

Bestel nu

 

 

So Majestic

De ‘So Majestic’ Artisan pizza bestaat uit Europese ingrediënten: crème fraîce, spinazie, mozzarella, rode ui, gedroogde vijgen, geitenkaas, bacon, pijnboompitten en honing.. Ik hou enorm van de combinatie van gedroogde vijgen en geitenkaas bedekt met honing. In deze pizza komt het gourmet duidelijk tot zijn recht. Ik ben erg benieuwd of de Nederlandse consument ook houdt van de smaak als 2e kaasland. De bacon op de pizza voegt extra smaak toe en kleur. Wie houdt er nu niet van bacon?

 

Bestel nu

So Gaucho

De So Gaucho is echt mijn favoriet als vleesliefhebber, de inspiratie ontstond toen ik in Argentinië was. De ingrediënten zijn:  BBQ saus, mozzarella, rode ui, verse tomaat, peperoni, pulled beef, koriander & chipotle saus. Pulled beef is echt een trendy ingrediënt momenteel. Met een mix van koriander en chipotle saus creëer je een echte smokey smaaksensatie. Met de toevoeging van peperoni proef je een mix van verse ingrediënten. Ook ontstond de inspiratie van de So Gaucho door de barbecues in Australië met vrienden.

 

Bestel nu

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D5727EE - 10.107.21.99 - WEU]