BESTEL ONLINE

Start nu met sparen en verdien gratis pizza’s voor jezelf én de Voedselbank

Bestel nu!

Wist je dat Domino’s een handig spaarsysteem heeft? Bij elke bestelling boven de 10 euro, verdien je 10 punten. Bij 60 punten ontvang je een gratis medium pizza naar keuze! Zorg wel dat je ingelogd bent met je Domino’s account. Nog geen account? Deze kun je eenvoudig hier maken:
Account aanmaken


Samen in actie voor de Voedselbank
In de maand december is punten sparen extra bijzonder. Van 1 tot en met 15 december verdien je niet alleen punten voor jezelf met het plaatsen van een bestelling, maar ook voor de Voedselbank. Een extra reden om te genieten van een heerlijke pizza. Eind december tellen we alle gedoneerde punten op én verrassen wij de voedselbank met heerlijke verse pizza’s.
Inloggen 

 

Hoe worden de pizza’s overhandigd?
De gespaarde pizza’s worden in de vorm van coupons voor een gratis pizza overhandigd aan de vrijwilligers van de Voedselbank. Zo kunnen huishoudens die gebruik maken van de diensten van de Voedselbank op een zelf te bepalen moment een verse Domino’s pizza bestellen.

Spaar jij al punten?
Dan hoef je niets te activeren. Wanneer je in de periode van 1 tot en met 15 december een bestelling plaatst, spaar je automatisch voor jezelf én de Voedselbank.

Over de Voedselbank
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank voorziet huishoudens die het financieel echt even niet redden van voedselhulp. Dit doen zij in samenwerking met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Niet alleen zorgen zij ervoor dat armoede wordt bestreden, maar ook beperken ze hiermee voedseloverschotten. Om de zelfredzaamheid van klanten te vergroten, werkt de Voedselbank samen met lokale organisaties die klanten helpen op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Lees hier meer over de voedselbank


Over Domino’s
We geloven dat groei en tegelijkertijd het juiste doen samen gaan. Domino's for Good is ons duurzaamheidsprogramma waarin we ons inzetten voor een betere wereld voor mens, milieu en maatschappij.
Meer over Domino’s, ons product en onze visie lees je in ons online magazine Slice hieronder: