De Meeneem Meevaller


 

Heb je zin in een snelle en lekkere maaltijd? Dan is een pizza van Domino’s altijd een goed idee! Je bent bij Domino’s namelijk verzekerd van een verse pizza, die speciaal voor jou gemaakt is. Het bestellen van pizza kan al snel vrij duur worden, zeker wanneer je dit regelmatig doet. Dat begrijpen wij heel goed, maar met de nieuwste actie van Domino’s is dit niet langer het geval!

 

Domino's nieuwste vaste aanbieding!


 

Bij deelnemende Domino’s winkels is er namelijk een nieuwe aanbieding: de Meeneem Meevaller. Met deze aanbieding bestel je iedere dag voordelig een versgebakken medium pizza naar keuze!

Wat houdt deze actie dan in als het zo voordelig is? Bij de Meeneem Meevaller zijn alle medium pizza’s bij afhalen maar €4,95 via www.dominos.nl! De enige voorwaarde is dat jij jouw pizza online bestelt en komt afhalen in de winkel. Met deze actie kun je dus voor een spotgoedkope prijs genieten van een heerlijke versgebakken pizza en dat iedere dag. Wie wil dat nou niet? Bij Domino’s haal je dus echt altijd de lekkerste en voordeligste pizza’s!

Start je bestelling

Vanaf nu kun je dus iedere dag genieten van een goedkope en verse pizza van Domino’s. Perfect voor wanneer je samen met je vrienden zoekt naar een lekkere en gemakkelijke maaltijd. Of wanneer je na een lange dag werken geen zin meer hebt om boodschappen te doen en te koken. Kijk in de lijst hieronder welke filialen van Domino’s er allemaal meedoen aan de Meeneem Meevaller en of jij dus van deze actie kan profiteren!

Aalsmeer

Apeldoorn Arnhemseweg

Apeldoorn Ordenplein

Deurne

Deventer

Dordrecht Bamendaweg

Dordrecht Centrum

Dordrecht van Oldenbarneveltplein

Drachten

Ede

Eindhoven Gestel

Eindhoven Tongelre

Eindhoven Woensel

Groningen Boterdiep

Groningen Paddepoel

Groningen Paterswoldseweg

Groningen Poelestraat

Groningen Stoepemaheerd

Haarlem Gedempte Oude Gracht

Haarlem Tesselschadeplein

Haarlem Zuid

Heemstede

Hellevoetsluis

Hoogezand

Houten

Leiden

Leiden Vijf Meilaan

Nieuw-Vennep

Oegstgeest

Rotterdam Hoogvliet

Sneek

Spijkenisse

Stadskanaal

Veldhoven

Voorschoten

Winschoten

Woerden

Zoetermeer Westerschelde

Drachten

Sneek

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D589B22 - 100.90.58.29 - WEU]