BESTEL ONLINE

Helaas hebben we de Chocca Lotta niet meer op het menu.. Klik hier om een ander heerlijk dessert uit te kiezen

CHOCCA LOTTA - DE LEKKERSTE CHOCOLADEPIZZA VAN DOMINO'S! 


Echte Belgische chocolade, wie is er niet gek op? Wat als we dat nu eens op een verse, warme pizza doen? Maak kennis met de lekkerste chocoladepizza van Domino's, de Chocca Lotta! 

Onze chef heeft de afgelopen tijd veel chocolade mogen snoepen om de perfecte chocolade te selecteren voor de Chocca Lotta. We gebruiken voor de Chocca Lotta namelijk echte Belgische chocolade. Zoals de chocolade smelt op de pizza, smelt de pizza op je tong. Deze chocoladepizza is een heerlijke, zoete verrassing van hoge kwaliteit. Dit is de kwaliteit die je van Domino's mag verwachten! 

Chocca Lotta

Wij vinden dit het lekkerste dessert ooit gemaakt, jij? De chocoladepizza van Domino's is er dan eindelijk! Misschien is dit wel het beste gerecht om gezellig samen te delen met je (beste) vriend, collega of broertje die wel een verrassing heeft verdiend. De pizza is verdeeld in 4 stukken, delen maar! We hebben de Chocca Lotta iets kleiner gemaakt zodat het een lekkere aanvulling op je maaltijd is. De pizza heeft namelijk een doorsnee van 15cm. 

Op de randjes strooien we wat poedersuiker zodat je een volledig zoete ervaring hebt bij het eten van dit chocolade dessert. 

BEKIJK HET MENU

De Chocca Lotta wordt gemaakt van iets kleiner pizzadeeg dat lekker luchtig is en elke dag vers wordt uitgeslagen door de pizzabakker bij jou in de buurt. Bekijk snel waar jouw dichtstbijzijnde vestiging zit, zodat je snel kunt gaan genieten van deze zoete verrassing! 

Door het pizzadeeg goed uit te slaan ontstaat er nog meer luchtigheid in het deeg, perfect voor de chocoladepizza! De bodem van de Chocca Lotta komt warm uit de oven waarna we de echte Belgische chocolade toevoegen. 

Desserts om je vingers bij af te likken


Dessertliefhebbers opgelet, bij Domino's hebben we nog veel meer lekkere, zoete desserts voor je op de menukaart gezet. Wat dacht je van lekkere Hot Chocca Cakes of een lekker vers portie Cinnastix? Probeer het allemaal uit!