BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Online Actieweek bij Dominos.nl


Het is Online Actieweek bij Domino's! Vanaf maandag 7 tot en met zondag 13 januari 2019 ontvang je bij Domino's je 2e Medium pizza gratis bij afhalen en je 3e Medium pizza gratis bij bezorgen. Let op, het is Online Actieweek, deze deals zijn uitsluitend geldig via de online kanalen van Domino's, ook wanneer je voor afhalen kiest.

Bestel bijvoorbeeld via de Domino's Deals app en blijf daarmee meteen op de hoogte van andere kortingen door middel van notificaties. Daarnaast heb je met de Domino's Deals app altijd een eenvoudig overzicht op je telefoon, van de kortingscodes die geldig zijn bij jouw dichtstbijzijnde Domino's vestiging. 

Tijdens de online actie week kan je een pizza afhalen en krijg je de tweede cadeau! Neem bijvoorbeeld de pizza Creamy Bacon. Een pizza met een romige crème fraîche saus, zachte mozzarella, verse champignons, rode ui, ham, krokante bacon en oregano. Een lekker alternatief voor tijdens de lunch of als avondmaaltijd.

Let op: Alleen geldig op www.dominos.nl / goedkoopste pizza is gratis / niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen / Exclusief promo pizza’s

Start je bestelling

Bezorgen

Afhalen

 

 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D570A89 - 10.107.41.17 - WEU]