BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Stapelkorting op je pizza met betaling via PayPal!

Bestel je tussen 20 mei en 3 juni 2019 op dinsdag, woensdag of donderdag bij Domino's en betaal je met PayPal? Dan kan je gebruik maken van de stapelkorting bij bezorgen en afhalen bij een betaling met PayPal. Zo krijg je 10% korting bij bestelling van 1 pizza, 20% korting bij 2 pizza's en 30% korting bij 3 pizza's of meer! Met PayPal kan je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Je hebt slechts je PayPal email en wachtwoord nodig. Met PayPal maak je eenvoudig geld over naar familieleden, vrienden en natuurlijk Domino's! Het openen van een rekening is gratis, ook het maken van een betaling met PayPal is volledig kosteloos. Open hier gratis een PayPal-rekening.

Of je nu je pizza wilt bezorgen of afhalen, bij Domino’s kan je online altijd betalen met PayPal, wel zo makkelijk!

 

Actiecodes:

10% korting op 1 pizza:  86252

20% korting op 2 pizza's:  77258

30% korting op 3 pizza's of meer:  24294

Klik hier voor afhalen of bezorgen!

 

 

 

 

 

Let op! Deze actie is alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Actievoorwaarden

Bij bestellingen met pizza’s op dinsdag, woensdag en donderdag (afhaal en bezorging) in de Domino’s-App of via Dominos.nl, de 2e pizza gratis bij afhalen of 3e pizza gratis bij bezorgen. De aanbieding geldt van 6 mei en 20 mei 2019 op de dagen dinsdag, woensdag en donderdag bij alle Nederlandse vestigingen. Voor bezorging van een bestelling geldt een minimumbedrag dat per winkel staat aangegeven. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen. De aanbieding geldt in Nederland voor gebruikers met een Nederlandse PayPal-rekening, die hun bestelling afrekenen met PayPal en de actiecode vermelden. De aanbieding is beperkt beschikbaar.

 

Deze actie is niet geldig op Promo & Signature pizza's!

Wil je je vrienden geld terugvragen voor de pizza’s die je hebt betaald? Met de PayPal-app kun je gemakkelijk een betaalverzoek sturen door het email adres van je vrienden in te voeren en het bedrag. Kijk hier voor meer info: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/send-money-online

 

Nog geen PayPal-rekening, klik hier: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/account-selection

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF1B1B40 - 100.116.132.26 - NEU]