BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

2e of 3e pizza gratis met PayPal!


Bestel je tussen 29 augustus en 12 september 2018 bij Domino's en betaal je met PayPal? Dan kan je gebruik maken van de acties 2e pizza gratis bij afhalen of 3e pizza gratis bij bezorgen! Met PayPal kan je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden en natuurlijk Domino's! Het openen van een rekening is gratis, ook het maken van een betaling met PayPal is volledig kosteloos. 

Of je nu je pizza wilt bezorgen of afhalen, bij Domino’s kan je online altijd gebruik maken van de optie PayPal, wel zo makkelijk!

Actiecodes

Afhalen: 26872

Bestel nu je 2e gratis pizza bij afhalen!

Bezorgen: 90960 

Bestel nu je 3e gratis pizza bij bezorgen!

Let op! Deze actie is geldig tot 16:00. Je kan hier de openingstijden van jouw winkel bekijken.

Actievoorwaarden

Bij bestellingen van twee pizza’s of meer (afhaal en bezorging) in de Domino’s-App of via Dominos.nl, ontvang je de goedkoopste pizza('s) gratis. Bij elke bestelling wordt maximaal één gratis pizza geleverd. De aanbieding geldt van 29 augustus en 12 september 2018 bij alle Nederlandse vestigingen. Voor bezorging van een bestelling geldt een minimumbedrag dat per winkel staat aangegeven. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen. De aanbieding geldt in Nederland voor gebruikers met een Nederlandse PayPal-rekening, die hun bestelling afrekenen met PayPal en de actiecode vermelden. De aanbieding is beperkt beschikbaar.

De actie is elke dag geldig tot 16:00. Check hier de openingstijden van jouw winkel.

Deze actie is niet geldig op Promo, Signature en Gluten vrije pizza's.

Wil je je vrienden geld terugvragen voor de pizza’s die je hebt betaald? Met de PayPal-app kun je gemakkelijk een betaalverzoek sturen door het email adres van je vrienden in te voeren en het bedrag. Kijk hier voor meer info: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/send-money-online

 

Nog geen PayPal-rekening, klik hier: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/account-selection

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D57000A - 10.107.48.29 - WEU]