BESTEL ONLINE

Lunch bij Domino's 

Hebben jij en je collega’s geen zin in een boterham tussen de middag? Wil je samen met je vrienden in de pauze eens wat anders eten? Veel Domino's vestigingen openen nu ook hun deuren voor de nodige lunchbreak. Er is meer dan alleen pizza, overheerlijke Hot Sandwiches. Natuurlijk is een heerlijke pizza i.c.m. een lekker drankje een geweldige boost van de lunch en je pakt gelijk een gezellig moment met vrienden of collega's. De Hot Sandwiches zijn nu een verrijking van de lunch. Jouw lunch zal nooit meer hetzelfde zijn! Wat dacht je van een warm broodje met hickory BBQ swirl, emmentaler, pepperoni, pulled beef, champignons & rode ui? Dit is de HOT SANDWICH PULLED BEEF

Wanneer je kiest voor een pizza of Hot Sandwich van Domino’s voor lunch, kun je deze altijd en overal bestellen. Met ‘Order Anywhere’ kun je jouw pizza overal laten bezorgen. Ook kun je jouw lunch vooruit plannen en een dag en tijd kiezen waarop je deze wilt. Dat betekent nog minder wachten op jouw pizzalunch! Wellicht is het een goede traditie om op vrijdagmiddag een lekkere lunch te nuttigen met je collega's. Hoe leuk is het dan om je collega's te verrassen met een Domino's Giftcard. Zo kun je relaxed genieten van een welverdiende lunch.

LUNCH BESTELLEN

Rustig en voordelig lunchen

Wanneer je samen met jouw collega’s buiten kantoor gaat lunchen, lopen de kosten vaak al snel op. Met de lunch-optie van Domino’s niet! Om een pizza of Hot Sandwich als lunch nog aantrekkelijker te maken, hebben we een speciale lunchdeal. Deze lunch aanbieding houdt in dat je voor een medium pizza/Hot Sandwich en een drankje naar keuze maar €6,- betaald! Check snel de Domino's Deals App om te kijken welke lunchdeal er voor jou klaarstaat. Vergeleken met een lunch buiten de deur, waar je al snel meer voor betaald, heb je met de lunch van Domino’s een echte vullende maaltijd op. Met zo’n goede deal hoef je nooit meer eten mee te nemen van huis! Bij veel vestigingen is er een aantrekkelijke sit-in waardoor je ontspannen kunt genieten van je lunch.

Lunchen om de hoek

Om lunch dicht bij jouw school of werk af te kunnen halen, moet je natuurlijk wel weten welke Domino’s filialen er open zijn met lunch. Kijk hieronder of de Domino’s bij jou in de buurt vandaag ook open is voor lunch en kom genieten van jouw versgebakken pizza of Hot Sandwich. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de lunch aan te vullen met een lekker bijgerecht. Hiervoor kun je op deze locatiepagina vaak een goede deal scoren. 

Hieronder vindt je onze favoriete lunchopties:

Let op: Actie pizza's en Signature pizza's zijn niet geldig in combinatie met de lunch deal

Hot Sandwich BBQ Smoked Chicken

Mayonaise, BBQ Hickory swirl, spinazie, gerookte kip, verse tomaat en emmentaler kaas.

BESTEL SMOKED CHICKEN

Dé klassieker, Pizza Margaritha 

Tomatensaus, dubbel mozzarella & oregano. Simpelweg dé Italiaanse pizza.

BESTEL DE KLASSIEKER

Hot Sandwich Veggi Deluxe

Mayonaise, spinazie, paprikamix, caramelised onion, geitenkaas, emmentaler en pesto saus.

BESTEL VEGGI DELUXE