Lunch Break? Bekijk hier jouw favoriete Youtuber!


1. Lise van Wijk

2. De Latooys

3. Paulien Tilstra

4. Dwayne Zandvliet

5. Manon Tilstra

6. Monica Geuze

7. Sophie Milzink

8. Fijne Vrienden

9. Gierige Gasten

10. Laura Ponticorvo

11. Niek Roozen

12. Girls World Problems

Pizza Lunch


Hebben jij en je collega’s geen zin in een boterham tussen de middag? Wil je samen met je vrienden in de pauze eens wat anders eten? Waarom haal je geen pizza als lunch? Wanneer je kiest voor een heerlijke pizza als lunch, weet je zeker dat je de rest van de middag geen honger meer zult hebben en daarnaast ook maximaal hebt kunnen genieten van jouw middageten. Kies voor jouw favoriete pizza van Domino’s voor lunch! Meer honger? Een van onze heerlijke sides of desserts maken jouw maaltijd helemaal af!

Start je lunch-bestelling op dominos.nl

 

Steeds meer Domino’s winkels gaan eerder open om jou tussen de middag te voorzien van een heerlijke, versgebakken pizza! Wanneer je kiest voor een pizza van Domino’s voor lunch, kun je deze altijd en overal bestellen en met ‘Order Anywhere’ kun je jouw pizza overal laten bezorgen. Ook kun je jouw lunch vooruit plannen en een dag en tijd kiezen waarop je deze wilt. Dat betekent nog minder wachten op jouw pizzalunch!

 

Lunchdeal

Wanneer je samen met jouw collega’s buiten kantoor gaat lunchen, lopen de kosten vaak al snel op. Met de lunch-optie van Domino’s niet! Om een pizza als lunch nog aantrekkelijker te maken, hebben we een speciale lunchdeal. Deze lunch aanbieding houdt in dat je voor een medium pizza en een drankje naar keuze maar €5,- betaald! Vergeleken met een lunch buiten de deur, waar je al snel meer voor betaald, heb je met de lunch van Domino’s een echte vullende maaltijd op. Met zo’n goede deal hoef je nooit meer eten mee te nemen van huis!

 

Om lunch dicht bij jouw school of werk af te kunnen halen, moet je natuurlijk wel weten welke Domino’s filialen er open zijn met lunch. Kijk hieronder of de Domino’s bij jou in de buurt vandaag ook open is voor lunch en kom genieten van jouw versgebakken pizza!

Kijk hier

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D58DBDC - 100.89.246.48 - WEU]