Loaded

Domino's maakt jouw favoriete items éxtra lekker met extra ingrediënten! Geniet van Loaded Fries en dubbel getopte pizza's 

Loaded Fries


Naast de normale Crispy Oven Fries heeft Domino's nu ook de Loaded Fries! Krokante frietjes loaded met de lekkerste ingrediënten, uit onze eigen oven. De loaded fries zijn te verkrijgen in 3 varianten: Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork. Je bestelt ze voor maar €5,99 bij afhalen en €6,99 bij bezorgen. Wacht dus niet langer en bestel ze nu!

 

Bestel nu

Dubbel Zo Lekker


Maak jouw pizza dubbel zo lekker met dubbel zoveel toppings! Voor maar €2,50 extra krijg jij jouw toppings dubbel op de medium (25 cm) Hot & Spicy, Hawaii, Tonno, Four Cheese, Chicken Kebab of BBQ Chicken en Bacon

Bestel nu

Double Dutch


Helemaal terug van weggeweest, de favoriet Double Dutch pizza! Een heerlijke medium (25 cm) pizza belegd met tomatensaus, dubbel mozzarella, dubbel ui en dubbel gehakt. Bestel hem nu voor maar €5,99 bij afhalen en €8,99 bij bezorgen!

Bestel nu

Thick Shake Cherry


Ook deze oude bekende maakt zijn terugkeer: de Thick Shake Cherry! Een ijskoude dorstlesser met een heerlijke kersensmaak voor maar €4,75. Let op: de Thick Shake Cherry is enkel online te bestellen. 

Bestel nu

*Kijk voor prijs- en actievoorwaarden en eventuele toeslagen op dominos.nl/voorwaarden