BESTEL ONLINE

DOMINO'S INTRODUCEERT: 

Say Cheese

 Drie nieuwe cheesy pizza's die een glimlach op je gezicht toveren! Probeer ze nu vanaf €4,95 bij afhalen!

Bestel nu!

  

Cheese lovers opgelet! Van 18 oktober tot en met 2 januari staat Domino's in het teken van kaas! Er worden 3 overheerlijke pizza's toegevoegd aan het menu die overladen zijn met kaas. Ben jij fan van kaas en wil je het liefst zo veel mogelijk soorten op je pizza? Ga dan voor de New Four Cheese. Of kan jij de combinatie van kaas en bacon niet weerstaan? Dan is de pizza Cheese & Bacon echt iets voor jou! Voor de echte fijnproevers is er de pizza Cheese & Grilled Beef waarbij verschillende kazen worden gecombineerd met champignons, grilled beef en lente ui. Probeer de pizza's nu vanaf €4,95 bij afhalen! 

 

Ontdek hieronder onze nieuwe pizza's!

Pizza New Four Cheese

Tomatensaus, Mozzarella, Kaasmix van Gouda en Cheddar & Zachte Franse kaas (Reblochon)
 

Bestel nu

Pizza Cheese & Bacon

Crème Fraich, Mozzarella, Ui, Zachte Franse kaas (Reblochon) & Bacon

Bestel nu

Pizza Cheese & Grilled Beef

Tomatensaus, Mozzarella, Champignons, Grilled Beef, Kaasmix van Gouda en Cheddar, Zachte Franse kaas (Reblochon) & Lente ui

Bestel nu

Liever een andere deal? Download de Domino's Deals App!

Met de Domino's Deals App heb jij altijd de nieuwste en scherpste kortingen bij de hand. Ook staan er in de Deals App exclusieve kortingen die nergens anders te vinden zijn! Met de Domino's Deals App wordt je eenvoudig doorverwezen naar de website en staat de kortingscode automatisch in je winkelmand. Reden genoeg dus om deze te downloaden!

Download in de App Store

Download in Google Play