BESTEL ONLINE

Informatie over COVID-19

Veiligheid op nummer 1


De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. Ook nu de maatregelen verder verspoelen, blijven we aandacht vragen voor het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne in onze winkels. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans.

Domino’s volgt de ontwikkelingen en het advies van de overheid en het RIVM op de voet. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen. We kunnen dit alleen samen en vragen daarom om je begrip in de winkels en voor onze bezorgers.

Versoepelingen vanaf 26 januari
Gelukkig mag er steeds meer en kunnen we ook bij Domino’s enkele maatregelen loslaten. Om zowel het bezorgen, afhalen als dine-in zo goed mogelijk te laten verlopen, gelden vanaf 26 januari de volgende regels:

• Plaats bij voorkeur via dominos.nl en betaal met een online betaalmethode
• Contactloos bezorgen is niet meer verplicht, maar bieden we optioneel aan. Vind je het prettig dat de bezorger afstand houdt bij het bezorgen van jouw pizza, geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het online bestellen.
• In sommige winkels wordt contant geld geaccepteerd. Betaal dan zo gepast mogelijk.
• Het afhalen van pizza’s is tijdens reguliere openingstijden mogelijk. Wel vragen we iedereen een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden.
• Het is ook weer mogelijk om gebruik te maken van onze dine-in optie. Kom je gezellig een pizza eten? Dan vragen we je, conform de maatregelen vanuit de overheid, om de corona check app te tonen.

Veiligheid van onze medewerkers
De veiligheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Zij zetten zich iedere dag in om verse pizza’s te maken én te bezorgen. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Zoals:

• Alle medewerkers hebben een verplichte online training gevolgd hoe zij veilig kunnen werken. Dagelijks wordt er gekeken door de manager of de veiligheidsregels op een juiste manier worden uitgevoerd.
• Alle werkplekken worden frequent schoongemaakt.

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Is Domino’s open voor afhalen en bezorgen?
Ja. Al onze winkels zijn weer open voor afhalen en bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om de winkels die een restaurantgedeelte hebben, om ter plaatse je pizza te eten.

Is het tonen van de corona check app verplicht?
Wanneer je in één van onze winkels je pizza wilt eten, is het tonen van de corona check app inderdaad verplicht. Voor het afhalen van je bestelling geldt deze maatregel niet.

Tot wanneer gelden alle maatregelen?
Domino’s volgt de ontwikkelingen en het advies van de overheid en het RIVM op de voet. Daarnaast letten we zelf extra goed op de veiligheid en hygiëne van onze klanten en medewerkers. Zodra er meer versoepelingen mogelijk zijn, lees je dat op deze pagina.

Bezorgt Domino’s nog contactloos?
We bieden contactloos bezorgen daarom vanaf 26 januari 2022 als optie aan. Vind je het prettig dat jouw bestelling contactloos wordt bezorgen, kun je dit aangeven tijdens het online bestellen.

Kan ik weer contant betalen?
Vanuit veiligheid van onze medewerkers en klanten, vragen we je om je bestelling online te betalen. Enkele winkels accepteren contant geld. Raadpleeg de website van jouw lokale Domino’s voor de betaalmogelijkheden.

Is het dragen van een mondkapje nog verplicht?
Op dit moment is het dragen van een mondkapje bij het afhalen van de bestelling en het voortbewegen in de winkel nog verplicht.

Ik hoorde dat Domino’s personeel zoekt, hoe kan ik solliciteren?
Wat fijn dat je bij ons wilt komen werken, op www.dominosjobs.nl vind je een actueel overzicht van de vacatures. Je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen bij een winkel bij jou in de buurt.