BESTEL ONLINE

 

 

 

 

 

 

Al onze bezorgingen zijn contactloos n.a.v. COVID-19. Lees hieronder meer.

Informatie over COVID-19

 


Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. We attenderen en instrueren de winkels extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van 250 graden. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet aangeraakt met handen. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de RIVM. Daarom bieden we vanaf 11 maart 2020 de mogelijkheid voor klanten om hun bestelling contactloos te laten bezorgen. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen.

 

Kernboodschap algemeen 1 mei 2021
Wij doen er alles aan om de veiligheid van ons voedsel, medewerkers en onze klanten te garanderen en volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de Overheid en het RIVM. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen. We kunnen dit alleen samen en vragen daarom om je begrip in de winkels en voor onze bezorgers.


Contactloos afhalen én bezorgen is mogelijk. Door het vervallen van de avondklok gelden vanaf 28 april 2021 de reguliere openingstijden. Om zowel het bezorgen als afhalen zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we je de volgende regels te volgen:

 • Plaats bij voorkeur via dominos.nl en betaal met een online betaalmethode
 • Houd voldoende afstand tussen medewerkers en andere klanten
 • Indien je buiten moet wachten, wordt toegezien op het houden van voldoende afstand (min. 1,5meter)*
 • Het eten van een pizza in de winkel is niet toegestaan.
 • In sommige winkels wordt contant geld geaccepteerd. Betaal dan zo gepast mogelijk.

 

Gebruik mondkapjes
Bij Domino’s doen we er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. We stellen daarom professionele mondkapjes beschikbaar voor onze winkels. Deze worden uit voorzorg gebruikt door al het winkelpersoneel. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus en kan nuttig zijn in situaties waarin de 1.5 meter niet kan worden gegarandeerd. Het dragen van mondkapjes is een extra voorzorgsmaatregel bovenop de eerder genomen maatregelen. De belangrijkste maatregelen blijven het wassen van de handen en het houden van 1.5 meter afstand.

Maatregelen COVID-19

We luisteren goed naar de adviezen van experts en autoriteiten m.b.t. het Corona-virus (Covid-19). Op basis van de maatregelen van de Rijksoverheid mogen winkels van Domino’s open zijn voor afhalen en bezorgen. De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, blijft onze hoogste prioriteit. Met het oog op de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zijn alle bezorgingen vanaf heden contactloos. Ook het afhalen van pizza’s zal contactloos plaatsvinden. 

Veiligheid van onze medewerkers
De veiligheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Zij zetten zich iedere dag in om verse pizza’s te maken én te bezorgen. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Daarom namen we de volgende maatregelen:

 • Alle medewerkers hebben een verplichte online training gevolgd hoe zij veilig kunnen werken. Dagelijks wordt er gekeken door de manager of de veiligheidsregels op een juiste manier worden uitgevoerd.
 • In de winkel worden klanten en personeel door middel van een afzetlint en stickers herinnerd aan het houden van de 1,5 meter afstand.
 • Alle werkplekken worden ieder half uur schoongemaakt.
 • Bij de afhaalbalie zijn schermen geplaatst.

Veilig bestellen

 • Alle bestellingen bezorgen we contactloos. Dat betekent dat jouw pizza voor de deur wordt neergelegd. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden. Betalen kan digitaal, dat geldt ook voor fooi.
 • We zijn open voor contactloos afhalen en bezorgen. Daarnaast mogen we één klant tegelijk in de winkel ontvangen. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst is verplicht. Ook voor afhalen geldt: bestel en betaal zoveel mogelijk online.
 • Ook in onze winkels houden we afstand tot elkaar. 1,5 meter tussen teamleden en natuurlijk de klanten die in de winkel komen. De manager in de winkel ziet erop toe dat teamleden niet te dicht bij elkaar staan en houdt hier met het maken van het rooster rekening mee.

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Blijft Domino’s open voor afhalen en bezorgen?
Ja. Al onze winkels blijven open voor afhalen en bezorgen. En nu de avondklok niet meer van kracht is, zijn onze winkels weer open volgens de reguliere openingstijden. 

 

Tot wanneer gelden alle maatregelen?
De overheid heeft aangekondigd dat de eerste fase van de versoepelingen wordt onderzocht. Mochten er nieuwe versoepelingen worden aangekondigd die impact hebben op ons beleid, zullen we die op deze website kenbaar maken.

 

Wat is contactloos bezorgen?
Contactloos bezorgen is wanneer de bezorger, op verzoek van de klant, de bestelling neerlegt op de afgesproken locatie (b.v., voor de voordeur) om zodoende op minimaal 1,5 meter afstand van de klant te blijven.

 

Waarom biedt Domino’s contactloos bezorgen aan?
Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, en het advies van het kabinet om 1,5 meter afstand te bewaren, kunnen we door middel van contactloos bezorgen op een veilige en een verantwoorde manier de maaltijden bij u aan huis blijven bezorgen.

 

Bezorgen alle winkels contactloos?  
Ja, alle winkels zijn verplicht om contactloos te bezorgen.

 

Hoe lang blijft dit van kracht?
De veiligheid van onze klanten en werknemers staat op nummer 1. Pas wanneer het RIVM en de overheid aangeven dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is deze optie aan te blijven bieden.

 

Kan ik nog wel een pizza afhalen?
Ja dat kan. Natuurlijk blijft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers op nummer 1 staan. Houd je daarom wel aan de maatregelen die de winkels hebben genomen, zoals het volgen van de looproutes en het houden van 1.5 meter afstand. Staan er al klanten in de winkel, wacht dan buiten.

 

Ik hoorde dat Domino’s personeel zoekt, hoe kan ik solliciteren?
Wat fijn dat je bij ons wilt komen werken, op www.dominosjobs.nl vind je een actueel overzicht van de vacatures. Je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen bij een winkel bij jou in de buurt.

 

Waarom maakt Domino’s het dragen van mondkapjes verplicht in de winkels?
Bij Domino’s doen we er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus. Bijvoorbeeld wanneer iemand het virus met zich meedraagt en zich hier niet van bewust is. Daarnaast zorgt het dragen van mondkapjes voor extra bewustwording om bijvoorbeeld het gezicht niet aan te raken. De belangrijkste maatregelen blijven het wassen van de handen en het houden van 1.5 meter afstand.

 

Heeft het dragen van mondkapjes zin?
Ja zeker. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus. Bijvoorbeeld wanneer iemand het virus met zich meedraagt en zich hier niet van bewust is. Daarnaast zorgt het dragen van mondkapjes voor extra bewustwording om bijvoorbeeld het gezicht niet aan te raken. Mondkapjes zijn dus bedoeld als extra hulpmiddel in het beschermen van onze medewerkers en klanten. Mondkapjes bieden géén garantie om het virus tegen te houden. De belangrijkste maatregelen zoals het regelmatig wassen van de handen het houden van 1.5 meter afstand blijven dan ook van kracht.

 

Is het gebruik van mondkapjes in lijn met het advies van het RIVM?
Het RIVM adviseert en verplicht mondkapjes te dragen wanneer 1.5 meter niet kan worden gegarandeerd (zoals in het openbaar vervoer). Domino’s telt 300 winkels. Van kleinere winkels tot grotere. Dat betekent dat het in sommige winkels lastiger is om de 1.5 afstand te bewaren. Om één lijn te trekken, is het dragen van mondkapje verplicht voor alle winkels, ongeacht grootte.

 

Hoe zorgt Domino’s voor het juiste gebruik van mondkapjes?
Alle teamleden worden nauwkeurig geïnstrueerd over het juiste gebruik van de mondkapjes. De leidinggevenden in de winkel controleren op het juist gebruik van de mondkapjes.

 

Waarom hoeven bezorgers geen mondkapjes te dragen?
Voor een bezorger is het gemakkelijker om 1.5 afstand te houden. En doordat er contactloos wordt bezorgd, kan voldoende afstand worden gegarandeerd. Wanneer de bezorger in de winkel komt, bijvoorbeeld om de telefoon aan te nemen, is het dragen van een mondkapje wel verplicht.

 

Is het voor afhaalklanten verplicht een mondkapje te dragen?
Ja. De overheid verplicht het dragen van een mondkapje in openbare gelegenheden. Mocht je om bijvoorbeeld gezondheidsredenen geen mondkapje kunnen dragen, maak dit dan kenbaar bij het winkelpersoneel.