BESTEL ONLINE

 

 

 

 

 

 

Al onze bezorgingen zijn contactloos n.a.v. COVID-19. Lees hieronder meer.

Informatie over COVID-19

 


 

Veiligheid op nummer 1

Kernboodschap algemeen 22 dcember 2021
Het Kabinet heeft op zaterdag 18 december een harde lockdown aangekondigd waarbij alle niet-essentiële winkels gesloten zijn. Alle vestigingen van Domino’s blijven open voor afhalen én bezorgen. Het is helaas niet mogelijk om een pizza te nuttigen in één van onze winkels. Veiligheid van medewerkers en klanten staat op nummer één. Dat betekent dat we onze winkels blijven attenderen en instrueren op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Daarnaast houden we daar waar mogelijk 1,5 meter afstand.
Wij doen er alles aan doen om de veiligheid van ons voedsel, medewerkers en onze klanten te garanderen en volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de Overheid en het RIVM. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen. We kunnen dit alleen samen en vragen daarom om je begrip in de winkels en voor onze bezorgers.

Afhalen én bezorgen is mogelijk. De reguliere openingstijden blijven hetzelfde. Wel hanteren we strikte regels:
- Plaats bij voorkeur via dominos.nl en betaal met een online betaalmethode;
- Houd 1,5 meter afstand tussen medewerkers en andere klanten;
- Het eten van een pizza in één van onze winkels met een restaurantgedeelte is niet toegestaan;
- Afhalen en bezorgen blijft mogelijk tot sluitingstijd van de winkel;
- In sommige winkels wordt contant geld geaccepteerd. Betaal dan zo gepast mogelijk.


Gebruik mondkapjes
Bij Domino’s doen we er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. We stellen daarom professionele mondkapjes beschikbaar voor onze winkels. Deze worden uit voorzorg gebruikt door al het winkelpersoneel. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus en kan nuttig zijn in situaties waarin de 1.5 meter niet kan worden gegarandeerd. 

Maatregelen COVID-19

Veiligheid van onze medewerkers
De veiligheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Zij zetten zich iedere dag in om verse pizza’s te maken én te bezorgen. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Daarom namen we de volgende maatregelen:

• Alle medewerkers hebben een verplichte online training gevolgd hoe zij veilig kunnen werken. Dagelijks wordt er gekeken door de manager of de veiligheidsregels op een juiste manier worden uitgevoerd.
• In de winkel vragen wij klanten en medewerkers om voldoende afstand te houden.
• Alle werkplekken worden zeer regelmatig schoongemaakt.

Veilig bestellen
• Het is mogelijk om te kiezen voor contactloze bezorging. Dat betekent dat jouw pizza voor de deur wordt neergelegd. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden. Betalen kan digitaal, dat geldt ook voor fooi. Indien je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, willen je vragen dit aan te geven tijdens het plaatsen van de bestelling.
• We zijn open voor afhalen, waarbij het dragen van een mondkapje verplicht is vanaf 13 jaar. Daarnaast vragen we je tijdens het bezoek aan de winkel 1,5 meter afstand te houden van medebezoekers en personeel. Ook voor afhalen geldt: bestel en betaal zoveel mogelijk online.
• Het is niet mogelijk om je pizza in de winkel te eten. 

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Blijft Domino’s open voor afhalen en bezorgen?
Ja. Al onze winkels blijven open voor afhalen en bezorgen. Het is helaas niet mogelijk om een pizza te nuttigen in één van onze winkels.

Tot wanneer gelden alle maatregelen?
De huidige maatregelen gelden vanaf 18 december 2021. We blijven de overheidsadviezen nauwlettend in de gaten houden en updaten deze pagina zodra er meer bekend is over eventuele aanscherpingen of versoepelingen.  

Wat is contactloos bezorgen?
Contactloos bezorgen is wanneer de bezorger, op verzoek van de klant, de bestelling neerlegt op de afgesproken locatie (b.v., voor de voordeur) om zodoende op minimaal 1,5 meter afstand van de klant te blijven.

Hoe lang blijven deze maatregelen van kracht?
De veiligheid van onze klanten en werknemers staat op nummer 1. Pas wanneer het RIVM en de overheid aangeven dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is deze optie aan te blijven bieden.

Kan ik nog wel een pizza afhalen?
Ja dat kan. Natuurlijk blijft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers op nummer 1 staan. Houd je daarom wel aan de maatregelen die de winkels hebben genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand.

Is het voor afhaalklanten verplicht een mondkapje te dragen?
Ja. De overheid verplicht het dragen van een mondkapje in openbare gelegenheden. Mocht je om bijvoorbeeld gezondheidsredenen geen mondkapje kunnen dragen, maak dit dan kenbaar bij het winkelpersoneel.

Heeft het dragen van mondkapjes zin?
Ja zeker. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus. Bijvoorbeeld wanneer iemand het virus met zich meedraagt en zich hier niet van bewust is. Daarnaast zorgt het dragen van mondkapjes voor extra bewustwording om bijvoorbeeld het gezicht niet aan te raken. Mondkapjes zijn dus bedoeld als extra hulpmiddel in het beschermen van onze medewerkers en klanten. Mondkapjes bieden géén garantie om het virus tegen te houden. De belangrijkste maatregelen zoals het regelmatig wassen van de handen het houden van afstand.

Ik hoorde dat Domino’s personeel zoekt, hoe kan ik solliciteren?
Wat fijn dat je bij ons wilt komen werken, op www.dominosjobs.nl vind je een actueel overzicht van de vacatures. Je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen bij een winkel bij jou in de buurt.