BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

 

 

 

 

 

 

Al onze bezorgingen zijn vanaf heden contactloos n.a.v. COVID-19. Lees hieronder meer. 

Informatie over COVID-19

 

Wij zijn open voor bezorgen & afhalen!

Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. We attenderen en instrueren de winkels extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van 250 graden. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet aangeraakt met handen. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de RIVM. Daarom bieden we vanaf 11 maart de mogelijkheid voor klanten om hun bestelling contactloos te laten bezorgen. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen.

 

Maandag 16-3-2020 | Contactloos bezorgen voor alle bezorgingen, afhalen weer mogelijk

Vanaf vandaag zullen alle bezorg bestellingen contactloos zijn. Daarnaast zullen alle pizza's ongesneden geleverd worden. Het is weer mogelijk om je bestelling af te halen in 1 van onze winkels. Per winkel zijn er maatregelen genomen om het ophalen van je bestelling zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

Zondag 15-3-2020 | Bezorgen blijft mogelijk

N.a.v. de meest recente berichtgeving omtrent het Coronavirus (Covid-19), blijft de mogelijkheid bestaan om je bestelling te laten bezorgen. Het is niet mogelijk om je bestelling in de winkels op te eten of af te komen halen. 

 

Vrijdag 13-3-2020 | Pinnen in de winkel

Domino's verzoekt klanten om bij afhalen in de winkel zoveel mogelijk met PIN te betalen, om het contact tussen medewerker en klant zoveel mogelijk te beperken.

 

Woensdag 11-3-2020 | Contactloos bezorgen

Per vandaag biedt Domino’s de mogelijkheid om op dominos.nl te kiezen voor contactloos bezorgen. Meer informatie hierover vind u bij 'Meest gestelde vragen'

           Bekijk hieronder de procedure voor contactloos afhalen en bezorgen: 

 

                             

 

Maatregelen COVID-19

We luisteren goed naar de adviezen van experts en autoriteiten m.b.t. het Corona-virus (Covid-19). Op basis van de maatregelen van de Rijksoverheid mogen winkels van Domino’s open zijn voor afhalen en bezorgen. De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, blijft onze hoogste prioriteit. Op het oog op de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zijn alle bezorgingen vanaf heden contactloos. Ook het afhalen van pizza’s zal contactloos plaatsvinden. Om die reden zal de pizza zal nadat het uit de oven is gegaan ongesneden in de doos worden geplaatst. Dit om contact met het product tot een minimum te beperken.

 

VEILIGHEID VAN ONZE MEDEWERKERS


De veiligheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Zij zetten zich iedere dag in om verse pizza’s te maken én te bezorgen. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Daarom namen we de volgende maatregelen:

 • Bij aanvang van het werk wordt de temperatuur van de medewerker gemeten. Heeft hij of zij verhoging, dan mag diegene niet werken. Wanneer een medewerker 24 uur vrij is van koorts of verhoging, mag diegene weer aan de slag.
 • Alle medewerkers hebben een verplichte onlinetraining gevolgd hoe zij veilig kunnen werken. Dagelijks wordt er gekeken door de manager of de veiligheidsregels op een juiste manier worden uitgevoerd.
 • In de winkel worden klanten en personeel door middel van een afzetlint en stickers herinnerd aan het houden van de 1,5 meter afstand.
 • Alle werkplekken worden ieder half uur schoongemaakt.
 • Bij de afhaalbalie zijn schermen geplaatst.
Contactloos bezorgen

Maatregelen COVID-19 voor bezorgen

De volgende regels worden gehanteerd met betrekking tot contactloos bezorgen:

 

 • Op het moment dat de bezorger aan de deur komt zal er worden aangebeld of geklopt.
 • De bezorger zal de pizza op een veilige ondergrond plaatsen en indien deze niet beschikbaar is de pizza op bezorgtas op de grond plaatsen.
 • De bezorger zal vervolgens op 1,5 meter van de deur wachten totdat de bestelling wordt opgepakt.
 • Maak bij contactloze bezorging geen fysiek contact met onze bezorgers.
 • We verzoeken je enkel gebruik te maken van online betalingsmogelijkheden indien je voor deze optie kiest.
Veilig je bestelling ophalen

Maatregelen COVID-19 voor afhalen

Er worden ook strikte regels gehanteerd met betrekking contactloos afhalen:

 

 • Niet meer dan 1 klant in de winkel.
 • Indien klanten buiten moet wachten, wordt toegezien op het houden van voldoende afstand (min. 1,5 meter). Met de pizzatracker kunnen klanten online hun bestelling volgen en zien wanneer de pizza de oven in gaat. Het duurt dan gemiddeld 6 minuten voordat de pizza klaar is.
 • Het is niet toegestaan in de winkel te blijven of bestelling op te eten.
 • Plaats bij voorkeur via dominos.nl en betaal met een online betaalmethode.

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Hoe weet ik zeker dat ik mijn pizza veilig kan eten?
Veiligheid staat op 1. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen zodat jij veilig je pizza kunt eten. Alle medewerkers wassen en desinfecteren regelmatig hun handen. Nadat jouw pizza is gemaakt, gaat de pizza in een oven van meer dan 250 graden. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet aangeraakt met handen. Door middel van een pizzaschep gaat de pizza ongesneden in de doos.

 

Kan ik een pizza afhalen?
Ja dat kan. Natuurlijk blijft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers op nummer 1 staan. Daarom adviseren we je om te kiezen voor contactloos bezorgen. Besluit je om je pizza af te komen halen, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

 • Niet meer dan 1 klant in de winkel (grotere winkels max 2 of 3 personen)
 • Indien je buiten moet wachten, houd dan voldoende afstand (min. 1,5meter)
 • Het is niet toegestaan in de winkel te blijven of bestelling op te eten
 • Plaats bij voorkeur via dominos.nl en betaal met een online betaalmethode

Goed om te weten:

 • Wist je dat je met de pizzatracker online je bestelling kunt volgen? Je ziet precies wanneer je pizza in de oven gaat. Het duurt dan gemiddeld 6 minuten voordat de pizza klaar is.
 • Niet alle winkels accepteren contant geld meer. Zorg daarom dat je je bestelling online hebt betaald.

 

Wat is contactloos bezorgen?
Contactloos bezorgen is wanneer de bezorger, op verzoek van de klant, de bestelling neerlegt op de afgesproken locatie (b.v., voor de voordeur) om zodoende op min. 1,5 meter afstand van de klant te blijven.

 

Waarom biedt Domino’s contactloos bezorgen aan? 
Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, en het advies van het kabinet om 1,5 meter afstand te bewaken, kunnen we door middel van contactloos bezorgen op een veilige en een verantwoorde manier de maaltijden bij u aan huis blijven bezorgen.

Gaan alle winkels contactloos bezorgen?
Ja, waar we eerder de mogelijkheid voor contactloos bezorgen als optie aanboden, hebben we naar aanleiding van de verscherpte maatregelen ons beleid aangepast. Tot in ieder geval 6 april worden ALLE bestellingen contactloos bezorgd.

 

Hoe lang blijft dit van kracht?
In ieder geval tot 6 april. De veiligheid van onze klanten en werknemers staat op nummer 1. Pas wanneer het RIVM aangeeft dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is om contactloos bezorgen aan te blijven bieden.

Goed om te weten:

 • De bezorgtijd kan langer zijn dan je van ons gewend bent. Houd de pizzatracker op de website goed in de gaten als je een bestelling hebt geplaatst. Dan zie je wanneer de bezorger onderweg is.
 • Onze bezorgers doen er alles aan om jouw verse pizza zo veilig en snel mogelijk te bezorgen. Wil je onze bezorgers een steuntje in de rug geven? Bij het online betalen, is het mogelijk om fooi achter te laten.