BESTEL ONLINE

Domino's Franchise

Domino’s Pizza is de grootste pizza bezorg organisatie in heel Nederland met pizzawinkels door het hele land: momenteel hebben wij ruim 300 vestigingen en we streven ernaar om door te groeien naar ruim 400 vestigingen! Het Domino’s Management Team, geleid door Misja Vroom, stuurt een ondernemende organisatie aan met een zeer gerichte visie – we willen NUMBER ONE IN PEOPLE en NUMBER ONE IN PIZZA zijn! Onze missie geeft onze ambitie duidelijk weer – “Sell more pizza, have more fun!”. Als gevolg hiervan, zijn wij ervan overtuigd dat het super leuk is om bij en met Domino’s samen te werken. Wij streven naar een laag personeelsverloop en zijn er trots op dat wij een grote loyaliteit onder onze medewerkers ervaren. Loyaliteit die afkomstig is van mensen die onze toewijding voor perfectie en plezier delen. En stuk voor stuk hebben zij pizzasaus door hun aderen stromen.

DNTN

We hebben al ontzettend veel mooie voorbeelden van collega’s die al jarenlang bij Domino’s werken en telkens weer nieuwe uitdagingen zijn aangegaan binnen ons bedrijf. Tijdens DNTN worden dit soort inspirerende verhalen gedeeld en moedigen we collega’s aan om het beste uit zichzelf en hun carrière bij Domino’s te halen. Het is niet alleen leerzaam, maar ook een mooie mogelijkheid om collega’s vanuit het hele land te ontmoeten. 

Franchisenemers in beeld

Hugo Tholen & Jorrit Datema

Hugo en Jorrit zijn beiden in 2012 als bezorger begonnen bij Domino’s Pizza in Groningen. Al vrij snel hebben zij zich opgewerkt naar een leidinggevende functie in de winkel, waarna Hugo in 2016 heeft besloten om op het hoofdkantoor zijn kennis over Domino’s te vergroten.
Jorrit is doorgegroeid naar regiomanager en altijd operationeel met de winkels bezig geweest.
In 2020 hebben Hugo en Jorrit de stap gezet om zelf te gaan franchisen voor Domino’s en sinds september 2020 zijn zij de trotse eigenaren van Winschoten en Hoogezand. Vrij snel daarna hebben zij ook Stadskanaal overgenomen en zij zijn voornemens om voorlopig nog door te groeien.

Meer lezen over Hugo en Jorrit? Lees dan hier hun verhaal!

Klaske Somsen

Klaske is in 2014 begonnen als pizzabakker bij Domino's. In 3,5 jaar tijd heeft ze zich op zien te werken tot manager in een van de Domino's filialen in Leeuwarden. In november 2019 besloot ze haar taak als winkelmanager op te zeggen en is in het Operations team van het Domino's hoofdkantoor gaan werken. In 2020 is het haar gelukt om haar droom te realiseren: een eigen Domino's filiaal. Momenteel is Klaske franchisenemer van de winkels Harlingen en Dokkum. 

Lees meer over Klaske in dit artikel van Franchise+, geschreven door Pras Weijers