BESTEL ONLINE

Domino’s Nederland in actie voor Giro 555

De situatie in Turkije en Syrië gaat ons aan het hart. Domino’s Nederland leeft mee met alle mensen waarvan het leven ingrijpend is veranderd door de aardbeving op maandag 6 februari 2023. We willen dan ook iets doen om hen te helpen. Daarom zet ook Domino's Nederland zich in tijdens de landelijke actiedag van Giro555 op woensdag 15 februari 2023.  

Woensdag 15 februari 2023: landelijke actie Domino’s Nederland

Van elke pizza die wordt verkocht op woensdag 15 februari doneert Domino’s Nederland €1,- aan Giro555. Alle 345 Domino’s vestigingen in Nederland nemen deel aan deze actie.   

Ook is het voor onze klanten mogelijk om het totaalbedrag van de geplaatste bestelling naar boven af te ronden. Deze donatie gaat volledig naar UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN. Zij zijn ter plaatse in Turkije en Syrië om levensreddende hulp te bieden aan gezinnen die door de aardbevingen zijn getroffen.  

Meer informatie over Giro 555

Giro555 zamelt geld in bij uitzonderlijke humanitaire rampen. Dit is een samenwerkingsverband tussen CARE Nederland, Cordaid, Kerk in Actie, Oxfam Novib, Nederlandse Rode Kruis, Plan International Nederland, Save the Children, Stichting Vluchteling, Terre des Hommes, UNICEF Nederland en World Vision.

Meer informatie over UNHCR

UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. UNHCR levert op dit moment levensreddende hulp aan de gezinnen die in Turkije en Syrië door de aardbeving zijn getroffen.  

Meer weten of zelf een donatie doen? Kijk dan op www.giro555.nl  en https://www.unhcr.org/nl/  

Over Domino’s

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Frankrijk, Japan, Maleisië, Singapore, Cambodja, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. 

Als de nummer 1 in pizza én bezorging hebben we een voorbeeldfunctie. Meer informatie over onze inzet voor onze gemeenschappen is te vinden via: https://www.dominos.nl/over-dominos/dominos-for-good/gemeenschappen