BESTEL ONLINE

Maak 'm rond. Help een ander. 

Rond jouw orderbedrag af naar boven en Domino's doneert het verschil aan VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Rond het bedrag van jouw bestelling af en doneer automatisch aan de VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR. Deze organisatie steunt de slachtoffers van de huidige crisis in Oekraïne en biedt dringend noodzakelijke humanitaire hulp. UNHCR verstrekt essentiële hulpgoederen zoals dekens, slaapmatten en noodonderkomens. Daarnaast zetten zij zich in voor mensen die speciale hulp nodig hebben. Denk hierbij aan kinderen die alleen reizen en mensen met een handicap. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Wat gebeurt er met mijn donatie?

100% van jouw donatie gaat rechtsstreeks naar de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Deze organisatie helpt slachtoffers van de huidige crisis in Oekraïne en zorgt voor de meest effectieve besteding van de ontvangen donaties. Let op: het bedrag dat je doneert zal een aparte transactie zijn en mogelijk enkele dagen later worden afgeschreven.

Maak 'm rond en doneer aan UNHCR

Ondanks de zorgvuldige controle van de inhoud aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte sites zijn uitsluitend de beheerders ervan verantwoordelijk.