BESTEL ONLINE

DESSERTS

Bij Domino’s zijn we dol op desserts, niet zo vreemd als je kijkt naar wat we allemaal te bieden hebben! Ben je dol op chocolade? Dan hebben we heerlijke Lavacake met een smeuïge vulling van zachte chocolade. Of wat dacht je van onze Hot Chocolate Cakes, Cakejes met een vulling van zachte chocolade, perfect om te delen. Een populair dessert bij Domino’s zijn de Cinnastix, dit is een met suiker en kaneel besprenkeld dessert dat je kan dopen in een heerlijk zoete ‘sweet icing’, een spektakel voor iedere zoetekauw!

Bezorgen

Dat je bij Domino’s heel eenvoudig je bestelling kan laten bezorgen wist je waarschijnlijk al. Om er voor te zorgen dat warme desserts zoals onze Lavacake ook echt warm blijven bezorgen we deze in een speciale warmte tas. Zo is het net alsof deze net uit de oven komt. Natuurlijk wil je niet dat je ijsje smelt, om die reden bezorgen we producten die koud moeten blijven in een aparte tas die er juist voor zorgt dat de door jou bestelde producten ook echt koud blijven. Bestel je dus naast een pizza ook een Ben & Jerry’s dessert? Dan zorgen wij dat deze producten goed gescheiden zijn.

Bestel je desserts lekker voordelig 

Dat desserts een lekkere aanvulling zijn op je maaltijd is nu wel duidelijk maar bij Domino's is er ook nog eens vaak een goede deal die je dessert nog aantrekkelijker maakt. Bekijk hiervoor de winkelpagina van de winkel die het dichtste bij jou in de buurt zit en selecteer de deal naar wens. Elke vestiging zet namelijk elke dag speciale deals voor je klaar op lokaal niveau. De beste deals kun je ook vinden in de Domino's Deals App. Elke dag de beste deals, ook voor je dessert. Laat dit niet aan je voorbij gaan! 

Een overzicht van onze desserts:


 

Chocca Lotta pizza

Vanaf nu verkrijgbaar bij Domino's: de Chocca Lotta Pizza. Een overheerlijk pizza dessert bestaande uit een verse pizzabodem en echte Belgische chocolade. De bodem wordt gemaakt van ons verse deeg waarna deze afgebakken wordt in de oven. Vervolgens wordt de heerlijke Belgische chocolade eraan toegevoegd zodat jij kan genieten van een lekkere warme pizza met zachte gesmolten chocolade.

De Chocca Lotta wordt gemaakt van iets kleiner pizzadeeg dat lekker luchtig is en elke dag vers wordt uitgeslagen door de pizzabakker bij jou in de buurt. Bekijk snel waar jouw dichtstbijzijnde vestiging zit, zodat je snel kunt gaan genieten van deze zoete verrassing! 

BESTELLEN

Mini Beignets Chocolade

4 versgebakken mini beignets gevuld met smeuïge chocolade!

 Bestellen

Cinnastix

Versgebakken kaneelbroodje inclusief sweet icing dipsaus

Bestellen

Chocolate Lavacake

Overheerlijke Lavacake met chocolade vulling!

Bestellen

 

Poffertjes

10 Poffertjes met poedersuiker & boter

Bestellen

Hot Choco Cakes

4 Versgebakken chocolade cakejes met zachte vulling en bestrooid met poedersuiker

Bestellen

Chocolate Chip Cookie

Een Amerikaanse Chocolate Chip Cookie met overheerlijke chocolade!

Bestellen

Domino's heeft natuurlijk nog veel meer dan alleen deze lekkere zoetigheden. Je maaltijd kun je naarst desserts ook compleet maken met bijgerechten.