Glutenvrije pizza's


Bij Domino’s worden alle pizza’s vers bereid op het moment dat jij jouw maaltijd besteld! Doordat alle pizza handgemaakt worden, is er de mogelijkheid om aanpassingen te maken voor allergieën. Domino’s heeft deze kans aangegrepen en glutenvrije pizza’s ontwikkeld! Vanaf nu kun je dus ook met een glutenallergie genieten van de heerlijke pizza’s van Domino’s!

Om ervoor te zorgen dat de pizza’s ook echt glutenvrij zijn, is er door middel van een nauwe samenwerking met de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV), een speciale procedure ontwikkeld voor het maken van de glutenvrije pizza’s. Na twee jaar van uitvoerig testen is dit product veilig bevonden en hebben de pizza’s dus echt het glutenvrije keurmerk!

Bestel nu jouw glutenvrije pizza

 

De bereiding

De bodems voor de glutenvrije pizza’s zijn voorverpakt om ervoor te zorgen dat er absoluut geen kruisbesmetting heeft kunnen plaatsvinden met de andere pizza’s. Vervolgens wordt er saus en beleg op de pizzabodem gedaan en is deze helemaal klaar om de oven in te gaan.

De glutenvrije pizza gaat in een pan met bakpapier de oven in. Nadat hij gebakken is wordt hij ongesneden in de doos gedaan en dicht geseald, zodat niemand de doos meer kan openen. De speciale behandeling van de pizza is nodig om te kunnen garanderen dat de pizza echt glutenvrij is en er geen allergische reactie zal plaatsvinden.

Ook worden de pizza’s gebakken door één medewerker die verantwoordelijk is voor het hele proces. De reden hiervoor is dat deze pizzabakker zijn handen goed moet wassen en geen andere pizza’s mag aanraken tijdens het bakken van deze speciale glutenvrije variant.

 

Altijd verse pizza's

De Pizza Margaritha en de Pizza Perfect Pepperoni zijn verkrijgbaar in een glutenvrije variant. Deze pizza’s zijn 8 inch groot, dat is 20 cm. De pizza’s zijn dus maar iets kleiner dan de normale medium pizza’s! En ook met deze speciale variant op onze pizza’s weet je zeker dat jouw maaltijd altijd met de hand wordt bereid nadat je hebt bestelt en je dus kunt genieten van een heerlijke verse pizza!

Bestel hier

 

Nieuw in het assortiment!


Glutenvrije Margaritha

De nieuwe Glutenvrije Pizza Margaritha. De vegetarische Pizza Margaritha heeft vanaf nu ook een glutenvrije variant. Deze is net als het origineel belegd met verse tomatensaus, extra veel zachte mozzarella en oregano.

Vanaf €7,95

Bestel nu

Glutenvrije Pepperoni

De nieuwe Glutenvrije Pizza Perfect Pepperoni. Ook voor de liefhebbers van de pittige pepperoni is er nu een glutenvrije variant beschikbaar bij Domino's. 

Vanaf €7,95

Bestel nu

 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD0003FF1B47F9 - 100.116.86.53 - NEU]