BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

 

Warm Apple Pie - Het lekkerste appeltaartje van Domino's! 


 

Appeltaartje met sociale impact

Domino’s introduceert, in samenwerking met Royal Smilde Bakery, ook een zoete Winter Warmer; de Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven voor € 3,95. Achter het taartje zit het platform “Ouwe Taart”, waarop aandacht gevraagd wordt voor eenzaamheid onder ouderen.

 

Ouwe Taart

Eenzaamheid onder ouderen houdt natuurlijk niet op 6 oktober op. Heel het jaar door zou er aandacht voor eenzaamheid moeten zijn. Vanaf 8 oktober verkoopt Domino’s kleine appeltaartjes. Van ieder verkocht taartje wordt er ,10 cent gedoneerd aan Ouwe Taart. Zij steunen de Stichting ‘Met je Hart’ die zich inzet tegen de eenzaamheid onder ouderen.

 

 

 

 

 

 

 

Oud geleerd, is jong gedaan


 

Tijdens de Week tegen de Eenzaamheid hoeven klanten niet raar op te kijken als hun pizza door een ‘opa’ of ‘oma’ wordt gemaakt. Domino’s nodigt namelijk in deze week ouderen in de omgeving uit om een middag mee te draaien in de winkel. Van pizza’s bakken tot bezorgen. Marianne Kemps, woordvoerder Domino’s vertelt: “We werken natuurlijk veel met jongeren. Juist de combinatie van jong en oud maakt het bijzonder. Onze jonge medewerkers kunnen veel leren van de ouderen en andersom. Ik geloof dat we hiermee de verbondenheid in de buurt vergroten. Het is bovenal bedoeld als een gezellige middag. Na afloop drinken we een kop koffie met een appeltaartje. Of een pizza natuurlijk.”

 

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de middag; ''Oud geleerd, is jong gedaan''

 

Klik hier voor meer foto's!

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0050F2FE570F - 172.16.0.65 - WEU]