BESTEL ONLINE

 

 

De 7 momenten waarop pizza een fantastisch idee is!

Wij van Domino’s zijn van mening dat het altijd een fantastisch moment is voor een overheerlijke, smeuïge en vers gemaakte pizza! Maar onze 7 favoriete momenten hebben wij toch nog even opgesomd voor je!

1. Het avondeten

Het is (meestal) een combinatie van groente, zuivel (kaas), vlees of vis en van de koolhydraten uit het deeg krijg je genoeg energie om weer vooruit te kunnen. Het vervangt dus prima je normale maaltijd!

2. De lunch

Wie wil er nou zo’n droge boterham wanneer je ook voor een heerlijke pizza kunt kiezen? Wist je dat steeds meer Domino’s winkels open zijn met lunch?

3. Na de wedstrijd

Na alle inspanning tijdens de wedstrijd, is het tijd voor ontspanning! Trakteer je teamgenoten op een stuk pizza en ben er zeker van dat jij de échte winnaar van de wedstrijd wordt!

 

4. Op een feestje

De perfecte snack om samen te delen. Tip van Domino’s: Bestel een XXL pizza die lekker groot is om met je vrienden te delen!

 

5. Voor een avond stappen

Wat is er absoluut noodzakelijk voordat je een avond gaat stappen? Precies: een (pizza)bodem leggen! Een goed belegde pizza (zoals onze Pizza Cheeseburger), zorgt ervoor dat jij de hele avond door kan!

 

6. Tijdens een dagje weg

Tijdens een dagje weg is een goed belegde pizza een gemakkelijke en lekkere optie om je honger te stillen. Met meer dan 200 vestigingen kun je overal in Nederland terecht bij Domino’s en met “order anywhere” laat je ze gemakkelijk overal bezorgen!

 

7. Tijdens een filmavond

Er gaat natuurlijk niets boven een avondje thuis films kijken met je beste vrienden! In je meest comfortabele outfit chillen op de bank en om het helemaal af te maken je favoriete snack: PIZZA!

Hou jij van lijstjes? Bekijk dan eens waarom de pizza's van Domino's zo speciaal zijn.