BESTEL ONLINE

Pizza's in de stijl van New York bij Domino's

Bij Domino’s stellen we hogen eisen aan onze pizza’s. We halen inspiratie uit de échte pizzaklassiekers uit Italië en New York. De werkwijze uit deze gebieden garandeert een degelijke pizza met uitstekende kwaliteit. De New York pizza is van oorsprong bedacht door onze Italiaanse vrienden. In het begin van de 20e eeuw brachten de Italianen hun pizza naar New York en in de loop der jaren is er een echte nieuwe vorm ontstaan: De New York pizza.

Bij Domino’s vinden we het belangrijk om een pizza te creëren die voldoet aan de standaarden van een New York pizza. Deze stijl stelt namelijk dat je de pizza’s bereidt met tomatensaus en mozzarella kaas als basis. De pizza zit bordenvol ingrediënten, meer dan op een Italiaanse, en snijden we in 8 stukken. Genieten zoals we dat in New York gewent zijn.

Natuurlijk mag je deze pizza’s op je eigen manier eten maar in New York zijn ze ‘streetwise’. Dit betekend dat je de pizzapunten een klein beetje dubbel vouwt en deze gemakkelijk op kunt eten zonder dat de toppings eraf vallen. Wil je eens een pizza in deze stijl proberen? Bij Domino’s kun je dan zeker aan je trekken komen. Wat dacht je van een lekkere pizza BBQ Mixed Grill? In New York mag je namelijk lekker veel vlees toevoegen op je pizza. Op een pizza met de Napolitaanse stijl hoort dit eigenlijk niet.

In deze stijl is zijn alle combinaties mogelijk wanneer de basis maar voldoet aan de eerdergenoemde eisen. Een lekkere laag tomatensaus en veel mozzarella. De rest mag de chef doen en dat ben jij! Stel je eigen pizza samen en maak je eigen favoriet. Tip: eigenlijk hoort een pizza uit New York op een 25cm bodem.

Bestel nu

Wij hebben de enkele lekkere New York pizza's voor je klaargezet:

Pizza BBQ Mixed Grill

Mix lekker veel toppings! BBQ saus, mozzarella, rode ui, paprika, gehakt, bacon, ham & gegrilde kip.

Bestel de pizza BBQ Mixed Grill

Pizza Perfect Pepperoni

Eenvoudig maar met de klassieke pittige salami, pepperoni. Tomatensaus, mozzarella & pepperoni

Bestel de Pizza Perfect Pepperoni

Ben je niet op zoek naar de mogelijkheden uit New York maar wil je weten hoe je al dit eten kunt bestellen en welke mogelijkheden er zijn? Kijk dan eens snel naar welke opties er zijn om je eten snel te bestellen