BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

 

Gorinchem, 8 april 2019

 

Domino’s breidt haar assortiment uit met drie nieuwe voorjaarspizza’s

Om de honger naar lentekriebels te stillen, breidt Domino’s haar assortiment verder uit met drie nieuwe voorjaarspizza’s. De pizza’s zijn belegd met onder andere geroosterde kip, biefstuk en groenten. De nieuwe pizza’s zijn vanaf maandag 8 april te verkrijgen in alle 272 vestigingen van de pizzaketen in Nederland.

Pure smaakbeleving

Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Ieder kwartaal voegen we tijdelijk nieuwe pizza’s toe aan het menu. Zo houden we het aanbod afwisselend en bieden we pizzaliefhebbers de mogelijkheid om een keer iets anders te proberen. Zo vind ik persoonlijk de nieuwe, gegrilde en geroosterde, ingrediënten voor deze pizza’s een echte aanwinst voor Domino’s. Bij deze bereiding ontstaan de bekende grillranden. Dat geeft een unieke geroosterde smaak wat net wat extra’s geeft aan de pizza’s.”

Voor ieder wat wils

Met de komst van de voorjaarspizza’s is er voor ieder wat wils. Zo is er voor alle veggi lovers de Roasted Veggi pizza. De pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, verse spinazie, rode ui, verse tomaat geroosterde paprika en courgette & mediteraanse kruiden. Deze pizza is overigens ook in een vegan variant te verkrijgen doordat de mozzarella kaas omgewisseld kan worden met de speciale 100% vegan kaas. De Roasted Chicken pizza bestaat uit tomatensaus, mozzarella, rode uit, geroosterde paprika en courgette, gegrilde kip, chicken kebab en mediteraanse kruiden. En last but not least: De pizza met gegrilde biefstuk, ook wel de Roasted Beef pizza genoemd, bestaat uit BBQ-saus, mozzarella, champignon, gegrilde biefstuk, bacon en lente-ui. Naast de nieuwe pizza’s is er ook nieuwe hot sandwich ‘Roast Steak’aan het menu toegevoegd, met gegrilde biefstuk, paprika en courgette, emmentaler en hickory BBQ saus.

 

De Roasted pizza’s zijn vanaf maandag 8 april te verkrijgen in alle Domino’s winkels in Nederland.

 

Einde persbericht

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 270 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Kemps, PR manager Domino’s NL & BE, via 
marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer +31 (0)6 29 40 67 15.

                                                                                      

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D5707EE - 10.107.92.29 - WEU]