BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Nieuws & media Domino’s bezorgt eerste lichtpunten

Domino’s bezorgt eerste lichtpunten

Gorinchem, 20 december 2019 – Domino’s bezorgde op donderdag 19 december het eerste lichtpunt. De primeur ging naar de gemeente Zeewolde. In de afgelopen weken sprak de keten met tientallen gemeenten naar aanleiding van haar oproep om aandacht te vragen voor veiligheid tijdens de donkere dagen. De meeste aanvragen voor lichtpunten werden gedaan voor de gemeenten Tilburg, Eindhoven en Almere.

Foto: Domino’s franchisenemers samen met de wethouder plaatsen eerste lichtpunt

In december sprak Domino’s met veel verschillende gemeenten, verspreid over heel het land. Marianne Kemps, PR manager vertelt: “waar gemeenten eerst vraagtekens hadden bij de actie, merken we nu dat gemeenten openstaan voor een gesprek. Het thema veiligheid staat bij iedereen hoog op de agenda. We hebben diverse gesprekken gevoerd die allemaal open en positief waren.” De gemeente Zeewolde klopte als één de eerste aan en reageerde direct enthousiast op de oproep van Domino’s. Wethouder Egge Jan de Jonge, verantwoordelijk voor ‘beheer’ en openbare verlichting vertelt: “Veiligheid en verlichting gaan in deze donkere maanden hand in hand. Het is fijn dat Domino's het voortouw heeft genomen en samen met ons werkt aan het verhogen van het veiligheidsgevoel in het centrum van Zeewolde.”

Donkerste dag van het jaar

Met de kortste dag van het jaar in zicht maakt Domino’s de balans op.

In totaal ontving de keten meer dan 150 aanvragen. De meeste aanvragen werden gedaan voor de gemeenten:

1: Tilburg (6)

2: Eindhoven, Almere (5)

3: Nieuwegein, Leeuwarden, Enschede (4)

 

Een aantal gemeenten waaronder Valkenswaard, Bodengraven-Reeuwijk en Veldhoven gaven aan zelf verlichting aan te passen. Met de gemeenten Venlo, Langsingerland, Altena, Ijsselstein en Rotterdam lopen momenteel nog de gesprekken.

 

***

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

 

Over Domino's

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 280 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF1B8256 - 100.116.26.49 - NEU]