BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Nieuws & media   Na de oliebollen bestelt Nederland een pizza

Na de oliebollen bestelt Nederland een pizza

Domino’s verwacht 100.000 pizza’s op 1 januari

Gorinchem, 24 december – Niks uitbuiken, bákken! Op de eerste dag van het jaar mogen de pizzabakkers van Domino’s gelijk flink aan de slag. Nieuwjaarsdag is voor Domino’s traditiegetrouw één van de drukste dagen van het jaar. Naar verwachting worden er 100.000 pizza’s gebakken. De populairste pizza’s op nieuwjaarsdag zijn de Pepperoni en Margaritha.

Thomas Willemstein, de snelste pizzabakker in Nederland

Foto: Thomas Willemstein- snelste pizzabakker Nederland

Domino’s verwacht een drukke periode. Tweede kerstdag en nieuwjaarsdag staan altijd garant voor topdrukte bij de pizzaketen. Een dag na een uitgebreid kerstdiner en na een avond vol oliebollen, appelflappen en champagne is een pizza het favoriete avondeten van velen. Om zoveel pizza’s in een korte tijd te kunnen bakken, is een goede voorbereiding ontzettend belangrijk. Genoeg bezorgers inplannen, alle ingrediënten op voorraad en op tijd voorgesneden en genoeg dozen die klaarstaan om gevuld te worden.

 

Goede bodem

Maar echt snelheid maken bij drukte, begint bij de bodem, weet Thomas Willemstein. Hij is de snelste pizzabakker van Nederland met een persoonlijk record van 1 minuut en 3 seconden voor drie pizza’s: “De meest ervaren pizzabakkers zorgen ervoor dat van het bolletje deeg zo snel mogelijk een bodem wordt gemaakt. Dat lijkt namelijk heel gemakkelijk, maar is het moeilijkste om te leren en vooral om snelheid te halen. Daarnaast is het belangrijk om in de wedstrijd – maar ook in de winkel tijdens de spits – je hoofd koel te houden en niet te stressen.”

 

 


*** Noot voor de redactie

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

Over Domino's

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 280 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF136C54 - 10.107.100.89 - WEU]