BESTEL ONLINE

Domino’s geeft 10.000 gratis Belgian Chocolate Lava Cakes weg met Valentijn


Speciaal voor Valentijn geeft Domino’s 10.000 gratis Belgian Chocolate Lava Cakes weg. Daarom kan men op Valentijnsdag een gratis Belgian Chocolate Lava Cake verwachten bij iedere bestelling van twee medium pizza’s.  

Chocolade en Valentijn zijn al jarenlang een gouden combinatie, en dat is dan ook de reden dat Domino’s Nederland met Valentijnsdag 10.000 gratis Belgian Chocolate Lava Cakes weggeeft.  Men krijgt namelijk, -bij aankoop van twee medium pizza’s- één gratis Belgian Chocolate Lava Cake mee als dessert. Hiermee probeert Domino’s in te spelen op de met Valentijn groeiende behoefte naar chocolade.

Door deze actie wordt de Belgian Chocolate Lava Cake ook meteen goed geïntroduceerd. Een vers gebakken chocoladecake die is gevuld met heerlijk warme chocoladesaus om bij weg te smelten. Het dessert wordt toegevoegd aan het huidige menu van Domino’s en is daarom het nieuwste dessert in het assortiment. In buurland België is het dessert al een groot succes.

In iedere Nederlandse Domino’s winkel kan er gebruik worden gemaakt van de actie. De actie is op Valentijnsdag en is geldig bij zowel bezorgen als afhalen. Na de actie is de Belgian Chocolate Lava Cake een standaard dessert op het menu en verkrijgbaar voor maar €2,50 per stuk.

 

 

 

 

 Valentijn gratis