BESTEL ONLINE

Persbericht

Gorinchem, 5 juli 2017

   

Naast de geliefde pizza’s, sides en desserts kunnen de klanten in één van de 226 Domino’s winkels nu ook drie soorten Hot Sandwiches bestellen. De grootste pizzaketen van Nederland voegt met de Hot Sandwiches een extra productcategorie aan haar assortiment toe. 

Het assortiment van Domino’s is uitgebreid met drie verschillende Hot Sandwiches. De rijk gevulde Hot Sandwich Pulled Beef met pulled beef, peperoni, champignons, rode ui, emmentaler, mayonaise en Hickory BBQ saus. Daarnaast ook de Hot Sandwich Goat Cheese Chicken met peperoni, gegrilde kip, geitenkaas, verse tomaten, emmentaler en tomatensaus. Voor de visliefhebbers heeft Domino's de Hot Sandwich Tuna Melt met verse spinazie, tonijn, rode ui, emmentaler en mayonaise. De Hot Sandwiches zijn de perfecte optie voor de klanten die meer trek hebben in een broodje dan een pizza tijdens de lunch. De Hot Sandwiches zijn zowel in de middag als in de avond verkrijgbaar.

“We willen onze klanten meer keuze geven in hun bestelling bij Domino’s. Naast onze pizza's, sides en desserts bieden wij nu ook de Hot Sandwiches aan. De Hot Sandwiches zijn de perfecte aanvulling op ons menu voor klanten die tijdens de lunch bij Domino's bestellen", aldus Nicky Claeys, CMO NL & BE. 

Veel Domino’s winkels in Nederland zijn geopend voor lunch. De lunchmogelijkheden bij Domino's worden door de drie nieuwe Hot Sandwiches uitgebreid. Wil jij deze hot sandwiches bestellen? De Hot Sandwiches zijn vanaf nu te koop in alle Domino’s vestigingen, voor 4 uur €3.95 en daarna €4.95 (bij afhalen).

Einde persbericht
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 226 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 10 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.