BESTEL ONLINE

Persbericht

Gorinchem, juli 2017

   

Vanaf vandaag start de campagne van Domino’s: ‘De mooiste Pizzaplek van Nederland’. Door middel van de bestelmogelijkheid ‘Order Anywhere’ kan op veel plekken pizza bestelt worden, maar wat is nou de beste plek om te genieten van een warme verse pizza? Op een bankje in het bos? Met je voeten in het zand op het strand? Met je beste vrienden op het plein? Of toch aan de rand van de grote plas?

Door middel van een fotowedstrijd wordt de mooiste pizzaplek van Nederland bepaald. Deelnemers kunnen op www.demooistepizzaplek.nl een foto van hun mooiste pizzaplek plaatsen. Op een grote landkaart van Nederland zijn punten te zien waar mensen hun mooiste pizzaplek hebben gemarkeerd en gefotografeerd. De ingezonden foto’s zijn via deze kaart te zien en op de foto’s kan worden gestemd.

Iedere week vier weken lang wordt de mooiste pizzaplek van de week gekozen en deze  weekwinnaar ontvangt een Ben & Jerry’s/Domino’s pakket en gratis pizza. Na vier weken wint degene met de meeste stemmen hetzelfde pakket plus één jaar lang iedere week gratis pizza!

Door middel van Order Anywhere is het mogelijk om op veel mooie pizzaplekken bestellingen te laten bezorgen. Met de Order Anywhere dienst van Domino's kun je met je smartphone bijna overal bestellen. Zet tijdens je bestelling je GPS aan, vervolgens wordt jouw huidige locatie getoond op een kaart. Is deze locatie correct en valt deze in het bezorggebied van de winkel, dan zal Domino’s op de exacte locatie bezorgen.

Einde persbericht
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 226 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 10 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.