BESTEL ONLINE

Pizza afhalen in een limousine 

Domino’s opent 190ste vestiging in stijl en nodigt Breda
uit voor een uniek ritje


Aankomende vrijdag 10 juni opent Domino’s de deuren van haar 190ste vestiging in Nederland, in Breda. De 200ste winkel komt hiermee steeds dichterbij en daarmee ook de landelijke dekking waar Domino’s naar streeft. Dit moet natuurlijk worden gevierd!

Pizza afhalen in stijl
De nieuwe vestiging aan de Lunenburgstraat 5 wordt groots geopend. Het vierde filiaal in Breda en het 190ste filiaal in Nederland moet natuurlijk worden gevierd met de klant. Waar Domino’s altijd een uitdaging in ziet, is om de klant op een zo origineel mogelijke manier kennis te laten maken met het merk en haar aanbod. Ook in Breda is hier weer goed over nagedacht: hoe leuk zou het zijn om te worden opgehaald met een Domino’s limousine die jou naar de nieuwe winkel brengt, waar je vervolgens kunt genieten van de heerlijke pizza’s, pasta’s, salades, desserts en andere gerechten die  Domino’s aanbiedt? Dat gaan Gijs en Maarten, franchisenemers van de nieuwe winkel, een week lang realiseren!

Niet alleen in de nieuwe winkel is het feest, in heel Breda wordt gevierd dat er een vierde winkel bij is gekomen van Domino’s. Zo is van 27 juni t/m 3 juli de tweede pizza een week lang gratis bij zowel afhalen als bezorgen in alle filialen van Breda!

Eigenaar aan het woord
De eerste pizza van Domino’s die verkocht is in Nederland, is gemaakt in de eerste vestiging in Breda, in 1989. Vandaag worden de deuren geopend van alweer de vierde winkel in Breda, gerund door Gijs en Maarten. Ze hebben naar eigen zeggen ontzettend veel zin om deze nieuwe winkel te openen. ‘’Op deze manier kunnen we nog meer klanten van dienst zijn, wat natuurlijk het mooiste is. Het leukste aan het werken bij Domino’s vind ik het contact met de klant en om blije gezichten te zien als zij met een warme pizza de winkel verlaten. We hebben er enorm veel zin in!’’ Aldus Gijs van de Wiel.

Enthousiaste Dominoids
In iets meer dan een maand tijd heeft Domino’s 10 winkels geopend, verspreid over Nederland. Het mag duidelijk zijn dat Domino’s in hoog tempo richting de 200 winkels in Nederland gaat en is hier dan ook heel trots op. Maar Domino’s zou Domino’s niet zijn, als ze geen grote toekomstplannen zou hebben. Eén van deze grote toekomstplannen is om binnen vijf tot zes jaar tijd de 300e winkel in Nederland te openen. De franchisenemers van de winkels in Breda zijn ontzettend enthousiast en dat is precies waar Domino’s voor staat. Voor de aankomende winkels wordt ook eerst gekeken om deze te vullen met eigen ondernemers en winkelmedewerkers. Meer dan de helft van de Domino’s franchisenemers zijn namelijk begonnen in de winkel en uiteindelijk eigenaar geworden van een eigen winkel. Eén van de krachten van het merk is dus dat een groot deel van de Dominoids het gehele traject doorloopt en verstand heeft van de gang van zaken binnen Domino’s. 

Niet alleen in de nieuwe winkel is het feest, in heel Breda wordt gevierd dat er een vierde winkel bij is gekomen van Domino’s. Zo is van 27 juni t/m 3 juli de tweede pizza een week lang gratis bij zowel afhalen als bezorgen in alle filialen van Breda!