BESTEL ONLINE

Persbericht

Gorinchem, 15 juni 2017

   

Domino’s zegt vaarwel knipbonnetjes met introductie Domino's Deals App

Sinds deze maand is de nieuwe Domino’s Deals App te downloaden. Naast de  bestaande bestel-app van Domino’s, bevat deze nieuwe app de beste aanbiedingen die geldig zijn in elk van de 217 Domino’s winkels. Vanaf nu heeft de klant dus altijd de beste deals binnen handbereik, op zijn of haar smartphone.

Het tijdperk van de verlopen of vergeten knipbonnetjes is dankzij de nieuwe app voorbij. Geen zoektocht meer naar coupons in de keukenla of op de koelkast. De klant zal nu nooit meer met een verlopen kortingscoupon bij de winkel aankomen en is altijd op de hoogte van de laatste en beste deals. De app heeft iedere dag  verschillende aanbiedingen op zowel nationaal als lokaal niveau, en zowel voor afhalen als bezorgen. Franchisenemers van Domino’s kunnen zelfstandig voor hun eigen winkel aanbiedingen beheren, als eventueel ook een push bericht sturen om klanten van de winkel te informeren over aanbiedingen.

"Met de Domino's Deals App werken wij verder aan de uitbreiding van de digitale mogelijkheden voor Domino’s klanten. Door het aanslaan van onze digitale initiatieven, is de bezorg omzet nu al voor 90% online. Deze nieuwe app geeft klanten een nog persoonlijkere touch en zal verder bijdragen aan de groei van onze online verkopen", aldus André ten Wolde, CEO Domino's Nederland en België.

De Domino's Deals App is voor iedereen gemakkelijk en gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.