BESTEL ONLINE

Pizza en chocolade liefhebbers opgelet: Domino’s komt met chocolade pizza

Gorinchem - 18 juni 2018

Op zaterdag 16 juni onthulde Domino’s haar nieuwste pizza. De chocco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is gemaakt van ‘pan pizza’ deeg en is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar.

Feestelijke pizza
De chocco-lotta pizza is speciaal ontwikkeld ter ere van de 250e winkel. Domino’s chef Tyla Robinson vertelt: “tot voor kort hadden we alleen hartige pizza’s op het menu. Chocolade pizza bestaat natuurlijk al langer, maar we wilden de beste chocolade, die zowel warm als koud super lekker is.  Callebaut is al jaren in België hét chocolade merk en daarom de beste keuze voor onze chocco-lotta pizza.”

De chocco-lotta pizza is wat kleiner van formaat en lekker als tussendoortje of als nagerecht. De chocco-lotta is voorgesneden in vier stukken waardoor de pizza ideaal is om te delen. Verkoopprijs is €3,50.

Variaties
Met de chocco-lotta kun je eindig variëren. Tips van de chef:

  • Chocco-lotta met verse aardbeien en handgeklopte slagroom
  • Chocco-lotta met fijngemalen hazelnotenmix en marshmallows
  • Chocco-lotta met banaan en caramelsaus
  • Chocco-lotta met slagroom en disco dip

Einde persbericht
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels 250 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, 
marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

Wilt u de chocco-lotta zelf proeven? Neem contact op met Marianne Kemps voor een gratis code.