BESTEL ONLINE

Nieuwe CEO voor Domino’s Nederland en België

CEO Andre ten Wolde gaat Europees, Misja Vroom nieuwe CEO Nederland & België

Gorinchem- 28 juni 2018

Na ruim 12,5 jaar, gaat Andre ten Wolde een nieuwe uitdaging aan voor Domino’s Pizza Enterprises in Europa, als COO. Misja Vroom, voormalig franchisenemer en de laatste jaren verantwoordelijk voor de expansie en activiteiten in België, neemt de taken van André als CEO voor Nederland en België over.

Door de groei en ambitie van Domino’s in Europa is er behoefte aan meer structuur en sturing. Andre ten Wolde: “Inmiddels zijn we in Nederland het grootste QSR (Quick Service Restaurant), gemeten naar aantal vestigingen. Vorige maand opende we de 250e vestiging. In België zijn we het grootste pizza bezorgsysteem, met de ambitie om ook daar het grootste QSR te worden. Ik ben 12,5 jaar geleden begonnen, waarvan zeven jaar als CEO. Destijds met vijftig vestigingen in Nederland en twee in België. Inmiddels hebben we er meer dan 300 in de Benelux. Ik ben trots op wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt en draag vol vertrouwen het stokje over aan Misja.”

Misja Vroom
Misja Vroom is al bijna 25 jaar in diverse functies betrokken bij Domino’s Nederland en België. Binnen Domino’s Pizza Enterprises (DPE) gaat de voorkeur uit naar CEO’s die ooit succesvol franchisenemers zijn geweest. In de directie zitten maar liefst 4 voormalig franchisenemers. Misja Vroom: “Domino’s is een bedrijf dat kansen biedt. Bijna al onze franchisenemers zijn ooit als bezorger begonnen. We vinden het belangrijk deze kansen te blijven bieden. Onze ambitie is om het aantal vestigingen in de Benelux de komende 5 jaar te verdubbelen.”

DPE
Domino’s Pizza Enterprises groeit hard in Europa. Om die groei te faciliteren, versterkt DPE het  Europees Leadership Team. Andre ten Wolde zal naast CEO Andrew Rennie plaatsnemen in het LT en als COO verantwoordelijk zijn voor de Europese Marketing, Development en daarnaast diverse andere projecten. Andre ten Wolde: “Het is onze ambitie om flink te groeien in Europa. Zowel binnen de bestaande landen als in nieuwe landen. Het is voor mij een prachtige nieuwe uitdaging om de lokale directies daarbij te ondersteunen.”

Einde persbericht
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels 250 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl of www.dominos.be

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15