BESTEL ONLINE

 

Gorinchem, juni 2019

Domino’s lanceert Big One pizza: de grootste pizza van Nederland

Het is een droom van iedere pizzaliefhebber: een pizza die zó groot is, dat hij niet achterop de scooter of fiets bezorgd kan worden. Maar niet alle dromen zijn bedrog, want de pizza met een diameter van 70 cm is nu verkrijgbaar  in 72 verschillende Domino’s winkels. De Big One is perfect om te delen tijdens een verjaardag, een examenfeest, of een voetbalavond met vrienden. Domino’s lanceert de grootste pizza ter ere van haar 30 jarig bestaan in Nederland.

 

Share the love for pizza

Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “met ons 30 jarig bestaan wilden we iets bijzonders doen. Pizza is het meest geliefde- en gedeelde gerecht ter wereld. Daarom maakten we een pizza die ideaal is om met meerdere vrienden te delen. Perfect voor een verjaardag, een voetbalavond met vrienden of tijdens een borrel met je collega’s.”

 

Één pizza voor tien personen

In 2014 introduceerde Domino’s al de Family XXL pizza van 40 cm. De Big One pizza is bijna twee keer zo groot, namelijk 70cm. Dit is goed voor een volle maag van 10 personen. De Big One pizza bestaat uit vier grote kwarten met verschillende toppings. Pizzaliefhebbers kunnen kiezen uit: Margaritha, Pepperoni, Hawaii, Chicken Supreme, Chicken Kebab, Shoarma, Tonno of Hot & Spicy. De pizza kan voor € 50,- vooraf gereserveerd worden en is vanaf volgende week af te halen bij select aantal winkels in Nederland. Waaronder Nijmegen, Eindhoven en Maastricht.

 

Meer informatie over de deelnemende winkels en de bestelwijze is te vinden op de website www.thebigone.pizza.

 

 

 

Einde persbericht

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 270 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naarwww.dominos.nl.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Kemps, PR manager Domino’s NL & BE, via 
marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer +31 (0)6 29 40 67 15.