BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Nieuws & media Domino’s komt met drie nieuwe pizza’s belegd met vegetarische shoarma en vegetarische kip 

Domino's geeft iedere dag 295 pizza's weg aan harde werkers en eenzame ouderen

Gorinchem, 30 maart 2020 - Na de overweldigende reacties op de gratis pizza’s voor het zorgpersoneel, gaat Domino’s de komende weken nog meer mensen voorzien van een gratis pizza. Vanaf vandaag kunnen Nederlanders hun held nomineren voor een gratis pizza via dominos.nl/voorelkaar. Naast het zorgpersoneel zijn er nog veel meer harde werkers die een gratis maaltijd verdienen, denk bijvoorbeeld aan de caissières en vakkenvullers, politieagenten en docenten. Maar denk ook aan oma’s en opa’s, mindervalide buren en alleenwonenden vrienden. Nu het dagelijkse leven er voor iedereen even anders uitziet dan we gewend zijn, is het belangrijker dan ooit om er voor elkaar te zijn. 

Een ander nomineren
Ken je iemand die je wilt verrassen met een gratis pizza? Draag hem of haar aan, en Domino’s doet de rest! Ga naar https://www.dominosvoorelkaar.nl/ en vul de gegevens in van jouw held. De vestigingen van Domino’s kiezen iedere dag één winnaar uit de voorgedragen helden. Vervolgens zal Domino’s deze helden een gratis pizza bezorgen.

 

Veiligheid op nummer 1
De veiligheid van voedsel, personeel en klanten staat bij Domino’s op nummer 1. Naast het contactloos bezorgen, attendeert en instrueert Domino’s haar filialen en medewerkers extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van 250 graden. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet meer aangeraakt met de handen. Bovendien gaan ze ongesneden in de doos. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van de pizza-ovens niet zouden overleven. De pizzaketen volgt nauwlettend de ontwikkelingen en het advies de Nederlandse Overheid.


Voor meer informatie over contactloos bezorgen of de maatregelen die Domino’s heeft genomen in het kader van Covid-19 raadpleeg dominos.nl.

 

 

Over Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 290 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s 21% van alle bestellingen een pizza vegetarisch bevat. Domino’s bakte 4 miljoen vegetarische en veganistische pizza’s in 2019. In 2016 waren dit er 1,9 miljoen. Dit is een stijging van 105%. Het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, Denemarken, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl. 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

Hieronder vind je een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Wil je meer weten wat Domino’s doet op het gebied van productontwikkeling, innovatie, technologie of veiligheid? Of heb je een andere vraag?  Neem dan gerust contact met ons op.

Marianne.kemps@dominos.nl of 06- 29 40 67 15

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF1B8250 - 100.116.26.38 - NEU]