BESTEL ONLINE

Nieuws & media Domino’s komt met drie nieuwe pizza’s belegd met vegetarische shoarma en vegetarische kip 


Domino's start met proef bodycams in Nijmegen 

 

Gorinchem- maandag 2 maart 2020, Zaterdag 29 februari werden er twaalf bodycams aan maaltijdbezorgers in Nijmegen uitgereikt. De gemeente Nijmegen, Domino’s Pizza, Takeaway.com, politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) willen met deze proef ervoor zorgen dat pizzakoeriers en andere maaltijdbezorgers  veiliger hun werk kunnen doen. Eerder bleek dat maaltijdbezorgers die uitgerust zijn met een bodycam niet meer zijn overvallen.

 

Record winkelopeningen
In het afgelopen half jaar werden er binnen de groep een record aan winkelopeningen gerealiseerd. Totaal openden de landen van Domino’s Pizza Enterprises (DPE) 85 winkels waarvan 37 in Europa. Deze groei zet zich ook komend jaar verder door. Dit voorjaar opent Domino’s haar 300e winkel in Nederland en de 100e in België. Begin dit jaar opende de keten haar eerste winkel in Luxemburg. Domino’s ziet binnen de Benelux ruimte voor +600 winkels. Waarvan 400 in Nederland, 200 in België en 10 in Luxemburg.  Domino’s Pizza Enterprises is actief in negen landen met 2607 winkels.

 

Géén fast food, maar fresh food
Wat maakt Domino’s tot een succesformule? Een vraag die regelmatig wordt gesteld. Ten Wolde licht toe: “De huidige consument hecht veel waarde aan hoogwaardig eten, tegen een betaalbare prijs en snelle bezorging. Dat doen wij goed. We worden vaak vergeleken met fast food restaurants. Wij zeggen liever: fresh food. Onze pizza’s worden namelijk vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg is 100% puur. Dus het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn vers en komen van een lokale groenteboer. Kortom lekkere en verse pizza’s die we ook nog eens super snel (en uiteraard veilig) bezorgen in gemiddeld 20 minuten. Onlangs ontvingen we daar nog een Award voor. Kortom we zijn fast. Maar zeker geen fast food.”

 

 

Over Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 290 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s 21% van alle bestellingen een pizza vegetarisch bevat. Domino’s bakte 4 miljoen vegetarische en veganistische pizza’s in 2019. In 2016 waren dit er 1,9 miljoen. Dit is een stijging van 105%. Het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, Denemarken, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl. 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

Hieronder vind je een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Wil je meer weten wat Domino’s doet op het gebied van productontwikkeling, innovatie, technologie of veiligheid? Of heb je een andere vraag?  Neem dan gerust contact met ons op.

Marianne.kemps@dominos.nl of 06- 29 40 67 15