BESTEL ONLINE

Domino’s opent 250ste winkel in de Benelux en verhoogt groeipotentieel Nederland op aandeelhoudersvergadering


Met de opening vorige week van vestigingen in ’s Gravenzande (NL)  en Aalst (BE) staat de teller nu op 250 vestigingen in de Benelux, waardoor de verse producten van Domino’s op steeds meer plekken verkrijgbaar zijn, en tewerkstelling voor 3000 nieuwe personeelsleden wordt gecreëerd.

Groei en toekomst Domino’s
In 2016 zijn er al 11 vestigingen in België en zelfs 34 in Nederland geopend. In de laatste maand werden o.a. Sassenheim, Schagen, Katwijk, Nieuw-Vennep en een tweede vestiging in Leiden in Nederland geopend. In België zijn Binche en Aalst de laatste aanwinsten. Landelijke dekking is voor Domino’s van groot belang, omdat op die manier meer mensen kunnen genieten van de warme, verse producten. Ook Misset Horeca, de onafhankelijke branche vakspecialist en berichtgever, bevestigt dat Domino’s het recept voor explosieve groei gevonden geeft, en erkent Domino’s als snelst groeiende QSR formule (39,5%) in de Horeca top 20.

De CEO van Domino’s Pizza Nederland & België, Andre ten Wolde, is heel blij met de prestaties: “Afgelopen jaar was een recordjaar voor Domino’s Pizza Enterprises. En Nederland trekt het voortouw in Europa, met de hoogste Same Store Sales van het continent. Dat smaakt naar meer”.

Verwachtingen naar boven bijgesteld
Tijdens de aandeelvergadering zijn de verwachtingen daarom formeel naar boven bijgesteld. De groeipotentie van Domino’s in de Benelux blijft onverminderd aanwezig. Om deze groei te combineren met uitstekende service, is groei van het aantal van cruciaal belang. Domino’s heeft daarom de groeiverwachting bijgesteld van 300 naar 400 winkels in Nederland. Samen met België, komt het lange-termijn potentieel van de Benelux zo op 600 winkels. ‘’Ambitieus, maar haalbaar.’’ geeft CEO André ten Wolde aan. ‘’De kracht van onze formule stelt ons in staat zo’n explosieve groei te bewerkstelligen en biedt gigantische kansen voor ons als Domino’s-Team.’’

Zoektocht naar Dominoids
Een positief gevolg van deze enorme groei in Domino’s vestigingen is de impact op tewerkstelling. Gedreven door de groei in vestigingen is Domino’s dit jaar op zoek naar maar liefst 3000 nieuwe winkelmedewerkers, verspreid over heel Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op Dominosjobs.nl.