BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Domino’s op zoek naar 3.000 nieuwe Dominoids, waaronder 300 in Amsterdam


Domino’s groeit hard, in omzet en in aantal winkels, en dit betekent dat er meer medewerkers nodig zijn.
Dit is dan ook de reden dat Domino’s op zoek is naar maar liefst 3.000 nieuwe winkelmedewerkers om het team te versterken.

Domino’s zoekt enthousiaste en leergierige winkelmedewerkers. In zowel bestaande als nieuwe winkels verspreid door het land, zijn voor volgende 12 maanden maar liefst 1.000 pizzabakkers, 1.200 scooterbezorgers, 700 fietsbezorgers en 100 winkelmanagers nodig. 

Domino’s in Amsterdam
Domino’s is een dynamisch en uitdagend bedrijf en biedt een fantastische kans aan ambitieuze toekomstige medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf om in door te groeien of een bijbaan, Domino’s is the place to be. ‘’Zelf ben ik begonnen als bezorger en kijk waar ik nu sta. Ik heb twee eigen Domino’s winkels in Amsterdam en mijn Domino’s-avontuur is nog lang niet ten einde.’’ Aldus Abdel El Kasmi, franchisenemer van twee Amsterdamse vestigingen. Alleen al in Amsterdam is er behoefte aan 300 extra winkelmedewerkers!

Verhalen Dominoids
Domino’s zit sterk in de lift en liet in Europa vorig jaar een winstgroei zien van 122.8%. In Nederland en België kwamen er ook 37 nieuwe winkels bij en ook dit jaar zet deze trend zich door. Door de sterke groei in omzet en winkels is Domino’s actief op zoek naar deze 3.000 nieuwe werknemers en doet dit door middel van filmpjes, verhalen en andere enthousiasmerende posts op social media, waarin echte Dominoids hun verhaal vertellen. Sommige verhalen zijn grappig, andere inspirerend, maar het belangrijkst is dat de verhalen oprecht zijn en een persoonlijk Domino’s verhaal vertellen.

Er zijn veel verhalen te vertellen, want maar liefst 60% van de franchisenemers bij Domino’s is begonnen met werken in de winkel of als bezorger als bijbaan. Abdel is hier het levende voorbeeld van. Door middel van een opleidingstraject geeft Domino’s haar werknemers de kans uit te groeien tot shiftrunner, manager of zelfs tot eigenaar van een eigen vestiging. Domino’s biedt haar medewerkers op deze manier een carrière naar eigen invulling.

Ook bij Domino’s werken? Kijk voor meer informatie op www.dominosjobs.nl

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF136EB4 - 10.107.56.231 - WEU]