BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Nieuws & media   Nieuwe betaalmogelijkheden bij Domino's


Nieuwe betaalmogelijkheden bij Domino's 

Betalen met PayPal en Afterpay bij Domino's 


Vanaf nu ook veilig en snel online bestellen én betalen met PayPal en Afterpay.

Voor Domino’s staat gemak en gebruiksvriendelijkheid voor haar klanten voorop en daarom biedt ze vanaf vandaag ook betalen met PayPal en via Afterpay aan. Hierdoor worden de mogelijkheden om snel online te bestellen en te betalen uitgebreid. 

PayPal heeft 2.4 miljoen actieve gebruikers in de Benelux en 169 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. Reden te meer voor Domino’s om ook deze manier van betalen aan te bieden, naast de optie om contant, via creditcard en via iDEAL te betalen. Ook Afterpay behoort vanaf vandaag tot de mogelijkheden. Ideaal voor als je even geen bankpas of contant geld bij de hand hebt.

Domino’s was de eerste die begin 2014 het online betalen gratis aanbood in verband met de veiligheid van haar bezorgers die daardoor niet meer met contant geld over straat hoeven. “Sinds de invoering van het gratis online betalen, is het aantal overvallers op Domino’s bezorgers met de helft gedaald”, aldus CEO Andre ten Wolde. Domino’s is de eerste grote pizzaketen waar je met PayPal kunt betalen.

     

 

 

 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF5F11FE - 10.94.240.235 - WEU]