BESTEL ONLINE

De lekkerste pizza aan huis? Domino’s!


Niets zo heerlijk als een avondje niet koken. Na het werk lekker op de bank ploffen en alleen nog opstaan om de pizza aan te pakken van de bezorger. Maar dan wel een écht lekkere pizza natuurlijk. Met heerlijk krokant deeg en een verzameling van de lekkerste saus, kaas en andere producten die je je maar kunt wensen. Daarvoor is Domino’s Pizza de enige echte bezorgdienst. Bestel snel jouw favoriete pizza aan huis. 

Met gerust hart genieten

Een pizza is misschien niet het meest gezonde gerecht ter wereld, maar met verse ingrediënten zoals tomatensaus, olijfolie, groenten en/of vis is het geen enkel probleem om het koken eens een avondje over te slaan. Het is wel een kwestie van goed kiezen. De diepvries- of bezorgpizza’s zoals we die tegenwoordig kennen, zijn niet altijd voorzien van de gezonde producten van een oorspronkelijk Italiaanse pizza. Zo bevatten ze vaak teveel zout, conserveermiddelen, suiker en (bewerkt) vlees.

Bij Domino’s maken we een avondje snacken graag zo lekker en gezond mogelijk. Zo worden alle deegwaren met de hand gekneed, de pizza’s vers klaargemaakt (pas na de bestelling) en alleen onbewerkte en versie producten gebruikt. Geniet dus met een gerust hart van je heerlijke pizza aan huis.

Heerlijk verse pizza aan huis

Op het menu van Domino’s is voor iedereen een lekkere pizza te vinden. Veel kinderen zijn dol op de zoete Pizza Hawaii met ham en ananas of de Pizza Margherita met de dubbele laag zachte mozzarella. En ook voor volwassenen biedt het ruime menu volop keus. Echte vleesliefhebbers kiezen bijvoorbeeld voor de Pizza Supreme met meerdere soorten vlees. Terwijl visliefhebbers hun vingers aflikken bij de Pizza Tonno. Vegetarisch? Ook dan staat er genoeg op het menu.

DIY: zelfgemaakte pizza aan huis

Bij Domino’s Pizza stel je jouw eigen pizza helemaal naar wens samen. Dat kan alleen bij een pizzeria die de maaltijden daadwerkelijk vers en ter plekke bereidt. Bepaal zelf je favoriete bodem en de hoeveelheid saus die je lekker vindt. Meer kaas? Meer groenten? Meer saus? Alles kan bij Domino’s. Do it yourself. Jij bent de pizza chef. Bestel direct en we doen ons best de pizza al binnen een half uur aan huis te bezorgen. Zoals altijd: dampend heet, kakelvers en overheerlijk!

Pizza bestellen