BESTEL ONLINE

Pizza Categorieën


Wij van Domino's begrijpen dat het soms lastig kan zijn om jouw ideale pizza te vinden tussen alle opties die er zijn. Vandaar dat we het makkelijker hebben gemaakt door het toevoegen van een aantal categorieën waar alle pizza's onder vallen. In totaal kun je zoeken in 7 verschillende categorieën, namelijk:

1De Supreme Meatlovers pizza's

2. De Premium Selection pizza's

3. De Fan Favourites pizza's

4. The Classics pizza's

5. De Vegan pizza's 

6. De Glutenvrije pizza's 

7. De Hot Sandwiches

 

 

Naast deze 7 categorieën gevuld met pizza's die standaard op het menu staan, zijn er ook nog actiepizza's die er vaak maar tijdelijk zijn. Deze pizza's staan onder de categorie Nieuw & Populair en deze zijn vaak tegen een actieprijs verkrijgbaar!

 

Zie hieronder wat de vier verschillende categorieën inhouden en ga opzoek naar jouw favoriete pizza!

Bestel hier jouw pizza

 


 

1. De Supreme Meatlovers Pizza's 

Deze Supreme Meatlovers serie bestaat uit de American Supreme pizza, Spicy Chicken pizza en de Pulled beef pizza. De supreme meatlovers pizza’s worden bereid op een dunne Italian bodem waardoor alle smaken nog beter naar voren komen. Gegarandeerd een culinaire pizzabelevenis van jewelste! 

Wat dacht je van deze kanjer? De Pizza Pulled Beef Meatlover.

Probeer een van de meatlovers

2. De Premium Selection Pizza's

Onder de Premium Selection categorie vallen onze exclusieve en speciale pizza’s zoals de populaire Pizza BBQ Mix Grill en de Pizza Chicken Kebab! Bij deze extra rijkelijk belegde pizza's staan de ingrediënten centraal. Er zijn speciale recepten samengesteld waarbij er is gezocht naar de beste combinatie van ingrediënten. 

Laat je eens verassen door bijvoorbeeld deze lekkere BBQ Mixed Grill!

 Bestel een Premium pizza

 

3. De Fan Favourite's Pizza's

Deze categorie is gevuld met de favoriete pizza's van onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan de Pizza Quattro Gusto en de Pizza Hawaii die massaal worden besteld! Wanneer je naar deze range kijkt, weet je zeker dat de favoriete pizza van vele pizzaliefhebbers in Nederland er tussen zit!

 

Probeer deze bekende tropische verrassing.

Bestel jouw favoriete pizza

4. The Classics Pizza's

In The Classics Pizza Range zitten allerlei echte klassieke pizza's. Zo hoort hier bijvoorbeeld de Pizza Margaritha thuis, een van de oudste varianten die de basis heeft gevormd voor bijna alle pizza's. Daarnaast horen ook de Pizza Funghi met champignons en de Pizza Perfect Pepperoni hier thuis. 

Bestel een echte klassieker

5. De Vegan Pizza's

Bij Domino's vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van een lekkere, verse pizza. Daarom nu ook 3 lekkere, nieuwe pizza's voor al onze veganistische vrienden. 

De Vegan Pizza's zijn beschikbaar in de smaken BBQ Vegan, Spicy Vegan en Vegan Margaritha. 

Probeer de Vegan smaak nu

6. De glutenvrije pizza's

We ♥ Pizza! En alle vrienden die liever glutenvrij willen eten natuurlijk ook! Daarom kun je nu super eenvoudig 2 glutenvrije pizza's bestellen en deze uiteraard voordelig thuis laten bezorgen.

We maken de pizza's met zorg voor je klaar zodat je er 100% zeker van kunt zijn dat jouw pizza's geen gluten bevatten. Smullen!

Check de glutenvrije opties

7. De Hot Sandwiches

Eindelijk eens een lekkere lunch! Leg je bammetjes opzij en kom in de lunch een Hot Sandwich halen bij de Domino's vestiging bij jou in de buurt. Deze scoor je al voor 3.95.

De keuze is reuze tijdens jouw lunchmomentje. Er staan 5 lekkere sandwiches op het menu.

Bestel je lunch hier

Scoor je pizza altijd voordelig

Bekijk de lokale aanbiedingen van de voor jou dichtstbijzijnde winkel en scoor een lekkere deal!

Bekijk ook de Domino's Deals App waar we elke dag onze lekkerste deals voor je klaar hebben staan.