BESTEL ONLINE

 

 

 

Werken bij Domino's

Bij Domino’s Nederland werken 10.000 mensen. Werken bij Domino’s voelt als één grote familie. Dat zeggen wij niet zelf. Dat zeggen onze collega’s. 90% van onze franchisenemers is begonnen als pizzabakker of bezorger. Dat zegt alles over de kansen die wij onze mensen bieden. Wij zijn “one team” met “one goal”: jou blij maken met lekkere, verse pizza’s. En we zoeken regelmatig mensen om ons daarbij te helpen. Dus zoek je een leuke baan in een van onze winkels of op ons hoofdkantoor? 

Bekijk alle vacatures!

Waarom werken bij Domino's?

Bij Domino’s zijn we open en eerlijk. We draaien niet om de hete brei heen. Behalve om onze tomatensaus. Dat is het best bewaarde geheim van Domino’s. We weten alleen dat deze heerlijke saus wordt gemaakt van de allerbeste ingrediënten. En dat geldt voor onze hele keuken. Iedere dag verse groenten en ambachtelijk pizzadeeg. Zoals het hoort.

Domino’s zit als sinds 1989 in Nederland en is sindsdien niet meer te stoppen. Er zijn ondertussen al meer dan 300 vestigingen in Nederland en juist nu groeien we harder dan ooit tevoren. Er zit dus altijd een winkel bij jou in de buurt waar wij je met open armen ontvangen. Wil je deel uitmaken van deze positieve vibe? Kijk dan eens welke vacatures er bij jouw dichtstbijzijnde winkel open staan en kom werken bij Domino’s!

Solliciteer direct