BESTEL ONLINE

 

Vega(n) op de kaart
Ben jij ook klaar met de salade geitenkaas of portobello’s op menukaarten? Of vind jij bij jouw supermarkt ook alleen maar de standaard vega(n) opties? Bij Domino’s hebben we veel keuze en variatie in vega(n) en daarom zetten we Vega(n) op de kaart! Heel de maand januari geven wij elke dag 10 vega(n) 3 gangen diners weg, die we dezelfde avond nog bij je thuisbezorgen!
We Love Pepperoni
Van 3 januari tot en met 11 maart staat Domino's in het teken van pepperoni! Ben jij fan van Pepperoni of benieuwd naar de drie nieuwste pizza's? Ga dan is voor de pizza Vegeroni. Deze pizza is gemaakt met vegetarische pepperoni, speciaal ontwikkeld samen met De Vegetarische Slager. Meer zin in een party? Bestel dan de Pepperoni Deluxe of kies voor de Pepperoni Party met extra veel pepperoni.
Delivery Days
Wil jij extra voordelig jouw pizza's laten bezorgen of afhalen? Elke maandag t/m woensdag kan dat met de Delivery Days! Elke 2e pizza (excl. actie) krijgt bij deze aanbieding 50% korting!
Crunchy Chicken
Domino’s Crunchy Chicken is 100% echte kip, gemarineerd in karnemelk en gepaneerd met onze geheime Southern Style kruidenmix. Crunchy Chicken wordt, net als onze pizza’s, bereid in de oven, waardoor de kip superknapperig wordt! Het menu bestaat uit Crunchy Chicken Fillets 4st., verschillende Buckets (8st., large 14st., of een mix met onze Buffalo Wings en Kick’n Chicken) en een complete menudeal.