BESTEL ONLINE

VERS DE LENTE IN

De lente is weer gestart. En daar worden wij blij van bij Domino’s. Het ideale seizoen om samen te genieten van pizza. In het park in de voorjaarszon of lekker samen op het balkon. Wist je dat we bij het maken van onze pizza’s werken met verse groenten? Daar vertellen we graag meer over.

Vers én lokaal

We zijn namelijk dol op verse en lekkere groenten. Daarom kopen we zo lokaal mogelijk in. Na het oogsten van onze groenten, gaan ze direct naar HAK Fresh in Den Bosch. Hier worden ze gesneden, verpakt en vervolgens naar ons distributiecentrum in Nieuwegein gebracht. Vanaf dit punt belevert Domino’s winkels door heel Nederland. Door dit snelle proces, blijven de groenten lekker vers.
Als je weet wat je eet, dan smaakt het beter. Daarom vertellen we graag meer over onze 5 beloftes. Je leest ze hier.

Het telen van de perfecte ‘pizza’ tomaat

De tomaten die wij gebruiken op onze pizza’s, verliezen bijna geen vocht bij het snijden. Zo blijft de structuur lekker behouden én heb je na het verhitten in de oven nog steeds een mooie en smaakvolle tomaat.
Benieuwd welke tomaten we gebruiken? En hoe deze tomaten geteeld worden? Collega Desteney ging op bezoek bij een van onze tomatentelers en zocht het uit:

Fresh ’n Tasty

Welke pizza smaakt nu beter op een mooie lentedag dan de Pizza Fresh ’n Tasty? Een smaakvolle combinatie van vers deeg, zongerijpte tomatensaus, 50% minder mozzarella, spinazie, ui, paprika, gegrilde kip én natuurlijk tomaat. Deze pizza proeven?

Bestel nu