BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

 

Nieuwe Amerikaanse pizza's bij Domino's!


Proef nu onze America’s Favorites pizza’s. De échte smaak van Amerika nu bij jouw Domino’s Pizza! Probeer de Chicken Alfredo pizza, met gegrilde kip en een heerlijk kaassaus. Of ga je voor de Boston Meatballs pizza? Een pizza met malse stukjes gehaktballetjes, verse Mediterraanse kruiden en een verrukkelijke Tomato swirl. Houd je van kaas en vlees? Dan is de Philly cheesesteak iets voor jou! Zalige beef strips met Emmentaler en een smeuïge kaassaus. 

Kun je geen genoeg krijgen van de Meatballs? Geen probleem! Bestel de Meatballs als bijgerecht bij je pizza.  Met lunch een Sandwich? Probeer dan de Hot Sandwich Boston Meatballs en maak van jouw lunch een waar feest!

 

 

Meer informatie

 

Elke Dag Deal 


De Elke Dag Deal; Iedere dag de lekkerste pizza’s voor maar €5 bij afhalen! Dit zijn de pizza Margaritha, Perfect Pepperoni, Funghi, en de nieuwe pizza’s BBQ Union en Pizza Forestiere! De enthousiaste pizzabakkers staan weer voor je klaar om deze 5 heerlijke verse traditional pizza’s te bereiden.

Elke dag Deal

Margaritha

Pizza Margaritha

Tomatensaus, extra mozzarella & oregano. 

Bestel nu

Perfect pepperoni

Pizza Perfect Pepperoni

Tomatensaus, mozzarella & pepperoni. 

Bestel nu

 

Nieuw: Pizza Bacon & Onion

Tomatensaus, mozzarella, bacon, rode ui.

Bestel nu

Nieuw: Pizza Forestiere

Crème Fraîche, Mozzarella, Ham, Champignons en Oregano.

Bestel nu

Funghi

Pizza Funghi

Tomatensaus, mozzarella, champignon & oregano.

Bestel nu

Domino's Deals app

Domino´s Deals App

Altijd de best aanbieding op je smartphone

 

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.nl

  

Download