BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

Stuntweek bij Domino's!


van maandag 16 september t/m zondag 22 september, kun je bij alle Domino’s vestigingen bij afhalen profiteren van fikse kortingen. Heel de dag zijn alle medium pizza’s af te halen vanaf €3,99. Deze actie is enkel geldig voor afhalen en geldt dus niet voor bezorgen. We verwelkomen je graag in een van onze vestigingen bij jou in de buurt, zodat jij kunt genieten van een speciaal voor jou vers bereidde pizza. Vergeet niet de openingstijden van de vestiging bij jou in de buurt te checken.

 

Bestellen


 

Chicken Fiesta bij Domino's!


Proef onze nieuwste pizza’s voorzien van heerlijk malse kip in combinatie met verfrissende smaken. Ga je voor de spicy tour met onze nieuwe Pizza Chicken Piri Piri of de Pizza Chicken Chipotle? Tot slot hebben we ook de Pizza Crispy Chickenburger, alle kenmerken van een chicken burger maar dan op een Pizza!

 

Liever geen vlees? Geen probleem. Domino’s heeft naast pizza’s met kip ook 3 nieuwe pizza’s die zijn voorzien van een vleesvervanger. 

 

Meer informatie

 

Elke Dag Deal 


De Elke Dag Deal; Iedere dag de lekkerste pizza’s voor maar €5 bij afhalen! Dit zijn de pizza Margaritha, Perfect Pepperoni, Funghi, en de nieuwe pizza’s BBQ Union en Pizza Forestiere! De enthousiaste pizzabakkers staan weer voor je klaar om deze 5 heerlijke verse traditional pizza’s te bereiden.

Elke dag Deal

Margaritha

Pizza Margaritha

Tomatensaus, extra mozzarella & oregano. 

Bestel nu

Perfect pepperoni

Pizza Perfect Pepperoni

Tomatensaus, mozzarella & pepperoni. 

Bestel nu

 

Nieuw: Pizza Bacon & Onion

Tomatensaus, mozzarella, bacon, rode ui.

Bestel nu

Nieuw: Pizza Forestiere

Crème Fraîche, Mozzarella, Ham, Champignons en Oregano.

Bestel nu

Funghi

Pizza Funghi

Tomatensaus, mozzarella, champignon & oregano.

Bestel nu

Domino's Deals app

Domino´s Deals App

Altijd de best aanbieding op je smartphone

 

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.nl

  

Download