Black Friday

Download de nieuwe Domino's App op iOS Download de nieuwe Domino's App op Android

In verband met drukte vragen we om onze winkels niet te bellen voor vragen of onduidelijkheden met betrekking tot deze actie.

Van 25 t/m 27 november is het Black Friday weekend bij Domino's! Bestel jij op een deze dagen voor €25 via de Domino's App? Dan krijg jij een gratis medium pizza bij jouw volgende bestelling! Lees hieronder hoe je mee doet aan de actie en scoor snel die gratis pizza!

1. Kies via de Domino's App of jij jouw bestelling wil afhalen of bezorgen en stel de juiste winkel in

2. Zodra je op het pizza menu komt, zie je een pop-up. Klik hier op 'toevoegen'

3. Er verschijnt een coupon in jouw mandje. Door deze coupon krijg jij een mail met de gratis pizza coupon, dus laat deze in het mandje staan!

4. Voeg voor minimaal €25 producten aan jouw mandje toe

5. Rond de bestelling af. Vergeet hier niet een geldig e-mailadres in te voeren! 

6. Binnen een week ontvang je via e-mail een coupon voor een gratis medium pizza. Deze coupon is te gebruiken bij zowel bezorgen als afhalen en is geldig t/m 18 december 2022. 

Bestel nu!

* Gratis medium pizza is exclusief kosten voor eventuele extra toeslagen. Bij bezorgen kan er een minimaal orderbedrag gelden. Per klant wordt maximaal 1 gratis pizza coupon verzonden. 

FAQ

Zie hieronder de meest gestelde vragen over onze Black Friday actie. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. 

In verband met drukte vragen we om onze winkels niet te bellen voor vragen of onduidelijkheden met betrekking tot deze actie.

 

Ik heb bij de pop-up niet op 'toevoegen' geklikt en heb nu geen coupon in mijn mandje. Wat nu?

Geen probleem! Bovenin het pizza menu is een banner zichtbaar waar de Black Friday actie wordt benoemd. Als je op deze banner klikt, is de pop-up weer zichtbaar en kun je hem toevoegen aan je mandje.

Ik heb besteld voor 25 euro, maar geen coupon ontvangen. Hoe kan dit?

Na het bestellen ontvang je binnen een week de coupon via e-mail, dit is uiterlijk 4 december. Check ook altijd even je spam mailbox. Heb je na 4 december nog steeds niks ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ik ben vergeten om de coupon in mijn mandje toe te voegen, wat nu?

Zonder de toevoeging van deze coupon geef je geen toestemming en neem je niet deel aan de actie. Je zal dan geen coupon ontvangen. Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina en geef hier het ordernummer en e-mailadres waarmee besteld is aan.

Waarom moet ik de coupon in mijn mandje hebben bij het bestellen?

Met deze coupon geef je ons toestemming om je eenmalig een mail te sturen met daarin je gratis medium pizza coupon.

Contactformulier