BESTEL ONLINE

Nieuw bij Domino's: Tex Mex Pizza's!


Helaas... Deze pizza's hebben we niet langer in ons assortiment. Heb je onze nieuwe promo pizza's al geprobeerd?

Laat jij wel eens Mexicaans thuisbezorgen? Ben je gek op taco’s, burrito’s, enchilada’s en al het andere heerlijke eten dat de Mexicaanse keuken te bieden heeft? Kijk dan eens op het menu van Domino’s. Er zijn namelijk een aantal lekkere nieuwe pizza’s toegevoegd aan het menu, gebaseerd op de Tex-Mex keuken! Alleen al als je denkt aan deze perfecte combinatie van heerlijke salsasaus, Mexicaanse kruiden en verse groenten, loopt het water je al in de mond. 

Nieuw bij Domino’s: de Tex Mex pizza’s! De Tex Mex is in twee varianten verkrijgbaar, namelijk de Tex Mex Pizza en de Spicy Tex Mex Pizza! Deze pizza’s zijn een echte aanrader voor liefhebbers van Mexicaans eten. De Tex Mex pizza is belegd met heerlijke verse groenten zoals maïs, bruine bonen, rode ui en paprika. Door de toevoeging van de Mexicaanse kruiden, de swirl van salsa saus, de kaas en het gehakt smaakt jouw pizza echt naar een heerlijke Mexicaanse maaltijd! Vanaf nu kun je dus een Mexicaanse pizza bestellen om thuis te laten bezorgen.

 

Bij de Spicy Tex Mex Pizza zijn er ook nog eens pittige pepers toegevoegd aan het recept en daarmee doet hij eer aan zijn naam, want een pittige pizza is het zeker! Is de pizza nog niet pittig genoeg voor je? Voeg dan eens extra Chili Flakes toe voor maar €0,50 extra per pizza. Daarmee wordt deze pizza echt Mexicaans heet!

Bestel hier

 

Mexicaanse keuken

Deze nieuwe pizza’s van Domino’s zijn gebaseerd op de Tex-Mex keuken. Deze keuken staat bekend om zijn pittige eten, maar er staan ook verschillende milde gerechten op de kaart. Bij deze keuken spelen de vele heerlijke groenten een hoofdrol. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van veel kenmerkende kruiden om het gerecht helemaal af te maken. Denk hierbij aan specerijen zoals koriander, chili en komijn. Deze kruiden staan dan ook aan de basis van onze Mexicaanse kruidenmix.

Ook de nieuwe Tex Mex Pizza’s zijn gemakkelijk online te bestellen bij Domino’s. De pizza’s zijn al verkrijgbaar vanaf €4,95 per stuk bij afhalen en €7,95 bij bezorgen. Nadat je jouw pizza hebt besteld wordt hij in de winkel voor je klaargemaakt met verse ingrediënten en deze versheid proef je terug in jouw pizza. Kies voor bezorgen of afhalen en geniet van een heerlijke, verse en warme Mexicaanse pizza bij jou thuis!

Start je bestelling

Bestel Tex Mex Pizza

Bestel Tex Mex pizza

Bestel Spicy Tex Mex Pizza

Bestel Spicy Tex Mex pizza