BESTEL ONLINE

Nieuwe Amerikaanse Pizza's bij Domino's!

AMERICA’S FAVORITES

Speciaal voor de liefhebber hebben we drie nieuwe pizza’s op het menu bij Domino’s! Ze staan in het teken van ‘America’s Favorites’, de lekkerste smaken uit Amerika. Ben jij een echte fan van de Amerikaanse smaak? Kijk dan snel welke van de drie nieuwe pizza’s je als eerste wilt proberen! Heb je liever geen vlees op je pizza? Geen zorgen. Wij hebben ook een nieuwe vegan pizza op het menu gebracht, de pizza Vegan Funghi. Belegd met heerlijke champignons en Mediterraanse kruiden.

 

 

NIEUWE AMERIKAANSE PIZZA’S BIJ DOMINO’S

Probeer nu een van de nieuwe Amerikaanse pizza’s bij Domino’s! Onze chef heeft de beste smaakcombinaties voor je verzameld op drie heerlijke pizza’s, wat dacht je bijvoorbeeld van de pizza California Chicken Alfredo, een pizza met gegrilde kip en een heerlijke kaassaus. Liever een pizza met gehaktballetjes? Ja, je leest het goed! De Boston Meatballs pizza is voorzien van malse stukjes gehaktballetjes, Emmentaler en een romige tomaten swirl. Of ga je voor de Philly cheesesteak pizza? Een pizza met malse beefstuk reepjes, Emmentaler en een heerlijke kaassaus.

Kun je geen genoeg krijgen van de Meatballs? Geen probleem! Bestel de Meatballs als bijgerecht bij je pizza.  Met lunch een Sandwich? Probeer dan de Hot Sandwich Boston Meatballs en maak van jouw lunch een waar feest!

 

 

 

 

Pizza California Chicken Alfredo 

Kaassaus, Mozzarella, Gegrilde kip, Mediterraanse kruiden, Emmentaler en Lente ui

Bestel ze nu!

Pizza Boston Meatball's 

Tomatensaus, Mozzarella, Meatballs, Rode ui, Mediterraanse kruiden, Emmentaler en een swirl van tomatensaus

Bestel ze nu!

Pizza Philly Cheesesteak

Kaassaus, Mozzarella, Paprika mix, Rode ui, Biefstuk reepjes en Emmentaler

Bestel ze nu!

Sides:

Boston Meatball's 

12 malse Meatballs in tomatensaus

Bestel ze nu!

Manhatthan Cheesecake

Proef de smaak van Amerika met deze overheerlijke Manhatthan Cheesecake!

Bestel ze nu!