Franchisen bij Domino's

Bij Domino’s denken we groot. Ook over de toekomst. We zijn enthousiast en hebben de ambitie om door te groeien naar 500 vestigingen in Nederland. Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar franchisenemers die net zo enthousiast en ambitieus zijn als wij. De mensen zorgen voor het succes bij Domino’s. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw dromen én ambities. Lees hier meer over het franchisen bij Domino’s.

Wat is het concept van Domino’s?

Het concept van Domino’s is dankzij ruim 50 jaar kennis, ervaring en passie erg succesvol en bekend geworden. Niet alleen in Nederland, waar we al sinds 1989 gevestigd zijn, maar ook in de rest van de wereld. Wij maken het onmogelijke mogelijk door ons product, onze service en ons imago tegen een betaalbare prijs te verkopen.

Product: Domino’s zorgt voor hoge kwaliteit van haar producten. Dit doen we door het deeg vers te maken in Nieuwegein en de toppings kopen we zo veel mogelijk lokaal in.

Service: We leggen de lat hoog: elke pizza moet binnen 20 minuten na het bestellen gloeiend heet bij de klant worden afgeleverd. Een hoge standaard, maar Domino’s krijgt het al 30 jaar voor elkaar.

Imago: We zorgen dat we er netjes en representatief uitzien. Ook zorgen we voor herkenning bij de klant. Vestigingen houden we altijd schoon en netjes.

Prijs: Domino’s wil betaalbaar zijn, zodat iedereen van onze producten kan genieten. Ook biedt het menu voor ieder wat wils.

Franchise

Domino’s werkt met een franchiseformule. Dit betekent dat jij als lokale ondernemer gebruik maakt van de formule van Domino’s. Je bent zelfstandig ondernemer, maar maakt gebruik van onze visie, marketinguitingen, IT en natuurlijk ons mooie product.

Voordelen van franchisen bij Domino’s:

  • Je maakt deel uit van het grootste bezorgbedrijf ter wereld: Domino’s;
  • Je hebt een exclusief winkelgebied;
  • We bieden je ondersteuning tijdens het gehele bouwproces;
  • Je krijgt professionele en uitgebreide training over alle aspecten van het runnen van de vestiging, inclusief het nastreven van gezondheids- en veiligheidsregels;
  • Je wordt ondersteund bij het trainen van personeel en ontvangt ondersteuning van afdelingen zoals IT en Marketing.

Bekijk hier de succesverhalen van onze franchisenemers

Onze inzet voor een betere wereld

Onze missie om een betere wereld te creëren voor iedereen, noemen we Domino’s For Good. Dit zijn onze 5 beloften:

  1. We geloven in onze mensen
  2. We zijn er voor onze klanten
  3. We zorgen voor onze gemeenschappen
  4. We verminderen onze impact op het milieu
  5. We zijn serieus over onze gerechten

Meer weten over Domino’s for Good? Lees dan hier verder.

Als franchisenemer ben je hier ook bij betrokken. Je vindt het belangrijk om je in te zetten bijvoorbeeld voor de omgeving van jouw vestiging.

Aanmeldproces

Ben jij enthousiast geworden over franchisen bij Domino’s? Meld je dan aan via https://www.werkenbijdominos.nl/franchise. Wil je eerst nog meer weten? Lees dan verder in onze franchisebrochure.

Na het invullen van het aanmeldformulier, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek maak jij kennis met Domino’s, bespreken we jouw motivatie en is er natuurlijk ruimte voor jouw vragen. Bij een succesvol gesprek gaan we jouw financiële situatie in kaart brengen. Zodra dat geregeld is, neem je een kijkje in de Domino’s keuken. Je loopt tijdens een oriëntatiedag ga je met één van onze franchisenemers op pad en leer je over Domino’s in de praktijk.