BESTEL ONLINE

Vegan pizza's bij Domino's

Iedereen verdient een lekkere, vers bereide pizza! Daarom heeft Domino’s ook een keuze uit volledig veganistische pizza’s. Je kunt kiezen uit drie heerlijke Vegan pizza’s. De ‘Vegan Funghi Pizza’, ‘Vegan Margharitha Pizza’ en de ‘Vegan Veggi Pizza’. Benieuwd hoe ze smaken? Probeer de Vegan pizza’s snel uit!

Bestel nu

100% Vegan, 100% lactosevrij & 100% puur

Zoals je van ons gewend bent, bestaat de basis van onze vers bereidde pizza’s uit: vers deeg, unieke tomatensaus en een flinke portie kaas. Onze uitdaging was om een net zo lekkere pizza te maken maar dan ‘vegan en lactose proof’. Daarbij gingen we nog een stap verder, want wat als dit ons nieuwe standaard deeg zou worden? Daarom hebben we gekozen voor deeg zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en zonder E-nummers of andere toevoegingen. De Vegan pizza’s doen daarom ook niet onder voor de pizza’s die al op het menu staan. Sterker nog… het veganistische deeg wordt nu voor alle pizza’s gebruikt! Het enige verschil is de kaas, want die is natuurlijk ook 100% vegan. Check ook de 7x feiten die je nog niet wist over veganisme of lees hier de 10facts waarom de veganistische Domino's pizza's zo lekker zijn. 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens lans bij een vestiging bij jou in de buurt of laat de pizza eenvoudig thuisbezorgen.

Bekijk hieronder onze Vegan pizza's:

Vegan Funghi Pizza
Tomatensaus, vegan kaas, oregano & champignons

Bestel nu

Vegan Margaritha 

Tomatensaus, Vegan kaas, oregano. De pizzaklassieker is natuurlijk ook Vegan! 

Bestel nu

Vegan Veggi Pizza
Tomatensaus, vegan kaas, champignons, verse tomaat, paprikamix, spinazie & rode ui.

Bestel nu

Meest gestelde vragen over Vegan Pizza's

Q: Waarom werkt Domino’s samen met de NVV (Nederlandse Vereniging voor Veganisme)?


A: Nu er steeds meer veganistische producten op de markt komen, is het belangrijk dat Domino’s maar ook andere bedrijven zorgvuldig omgaan met veganistische producten. Veganisten kiezen voor deze levensstijl vanuit ethische overwegingen.  Domino's bewondert deze manier van leven en door de samenwerking met de NVV willen we een signaal afgeven dat we veganisten in Nederland en België serieus nemen.

De NVV weet precies wat veganisten belangrijk vinden en weten nog beter dan wij wat er speelt. Daar leren wij als bedrijf van. Aan de andere kant heeft Domino’s veel kennis van producten en zijn we een wereldspeler met grote impact op de QSR markt. Samen kunnen we het verschil maken. 

 

Q: Wordt Vegan kaas als optie vermeld op het menu?


A:  Ja, dit wordt weergegeven. Alleen op een Vegan pizza maakt de Vegan kaas de pizza Vegan. 

 

Q: Is de glutenvrije bodem ook Vegan?


A: Nee. De glutenvrije bodem bevat lactose, de Vegan bodem niet. 

 

Q: Waarom introduceert Domino’s Vegan pizza’s?


A: Domino’s wil voor iedereen lekkere pizza’s maken en dat kon tot voor kort niet voor iedereen. Het aantal vestigingen groeit enorm en het aanbod is nog relatief beperkt. Daarom ontwikkelden we drie veganistische pizza’s (twee in België).  Overigens zijn deze pizza’s ook geschikt voor mensen met een lactose intolerantie.

 

Q: Welke ingrediënten zijn allemaal Vegan?

A: Tomatensaus, Vegan Kaas, ananas, lente-ui, knoflook kruiden, champignons, gekarameliseerde ui, verse tomaat, Spaanse peper, Hickory BBQ saus, olijven, oregano, paprika mix, spinazie en rode ui. 

Ben je ook wel eens benieuwd welke vegetarische mogelijkheden er op de menukaart terug te vinden zijn? Bekijk dan snel het vegetarische menu