Domino's geeft iedere dag 295 pizza's weg aan harde werkers en eenzame ouderen

Gorinchem, 30 maart 2020 - Na de overweldigende reacties op de gratis pizza’s voor het zorgpersoneel, gaat Domino’s de komende weken nog meer mensen voorzien van een gratis pizza. Vanaf vandaag kunnen Nederlanders hun held nomineren voor een gratis pizza via dominos.nl/voorelkaar. Naast het zorgpersoneel zijn er nog veel meer harde werkers die een gratis maaltijd verdienen, denk bijvoorbeeld aan de caissières en vakkenvullers, politieagenten en docenten. Maar denk ook aan oma’s en opa’s, mindervalide buren en alleenwonenden vrienden. Nu het dagelijkse leven er voor iedereen even anders uitziet dan we gewend zijn, is het belangrijker dan ooit om er voor elkaar te zijn. 

Een ander nomineren

Ken je iemand die je wilt verrassen met een gratis pizza? Draag hem of haar aan, en Domino’s doet de rest!

Ga naar https://www.dominosvoorelkaar.nl/en vul de gegevens in van jouw held. De vestigingen van Domino’s kiezen iedere dag één winnaar uit de voorgedragen helden. Vervolgens zal Domino’s deze helden een gratis pizza bezorgen.

Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van voedsel, personeel en klanten staat bij Domino’s op nummer 1. Naast het contactloos bezorgen, attendeert en instrueert Domino’s haar filialen en medewerkers extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van 250 graden. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet meer aangeraakt met de handen. Bovendien gaan ze ongesneden in de doos. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van de pizza-ovens niet zouden overleven. De pizzaketen volgt nauwlettend de ontwikkelingen en het advies de Nederlandse Overheid.

Voor meer informatie over contactloos bezorgen of de maatregelen die Domino’s heeft genomen in het kader van Covid-19 raadpleeg dominos.nl.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL