Over Domino's

Leer ons beter kennen.

Domino’s opende haar eerste vestiging in 1989 in Breda. Inmiddels zijn we de grootste onafhankelijke maaltijdbezorger in Nederland met meer dan 300 vestigingen. Jaarlijks bakken we meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur en met de hand gemaakt tot de perfecte bodem. Bovendien bevat ons deeg geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn super vers en worden wekelijks geleverd door onze vaste groenteboer.

in de afgelopen jaren, is ons menu uitgebreid met vegetarische en veganistische gerechten en met nieuwe gerechten zoals Crunchy Chicken. Wat je voorkeur ook is, we hebben voor ieder wat wils. We willen het bestellen én laten bezorgen zo gemakkelijk mogelijk maken. Regelmatig wordt de website geüpdate en werken we aan verdere ontwikkeling van bestel-apps. Dankzij onze GPS-tracker en Order Anywhere weet onze bezorger je altijd te vinden.

Het laatste Domino's nieuws

Dit zijn de smaaktrends voor het najaar volgens Domino’s chef Wieke

De dagen worden langzaam korter en we gaan weer vaker naar binnen. Dat verandert ook onze behoefte in eten en drinken. Chef Wieke legt uit wat dé smaaktrends voor dit najaar zijn en hoe zij deze tr...

Domino’s viert opening nieuwe vestiging met 200 gratis pizza’s

Maandag 2 oktober opent franchisenemer Justin Heun de deuren van de eerste Domino’s vestiging in Goor. Om de opening te vieren, gaf de vestiging via social media alvast 200 gratis pizza’s weg.

Zo bezorgt Domino’s 4500 verse pizza’s in 3 uur tijd

Op dinsdag 29 augustus 2023 ontving Domino’s haar grootste bestelling ooit: in een periode van 3 uur tijd bezorgden Domino’s vestigingen in Amsterdam maar liefst 4500 pizza’s, bestemd voor de Intre...

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL