Domino’s opent eerste winkel in Ulft

Nieuwegein, 25 oktober 2021 - Maandag 25 oktober opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Ulft onder leiding van Yanne Toussaint De nieuwe winkel is gevestigd aan Middelgraaf 40b en richt zich op het afhalen en bezorgen van pizza’s en diverse bijgerechten.

personeel- feest
  • jpg
personeel- feest

Binnen één jaar doorgegroeid naar winkelmanager

De winkelmanager, Yanne Toussaint, heeft in korte tijd veel ervaring opgedaan binnen Domino’s. Yanne vertelt: ‘’Ik ben vorig jaar juli begonnen bij Domino’s, destijds in de nieuwe winkel in Aalten. Vervolgens heb ik als manager gewerkt in diverse winkels door heel Nederland. Ik ben er klaar voor om Ulft kennis te laten maken met de pizza’s en diverse bijgerechten van Domino’s.’’

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar www.dominos.nl/over-dominos/5xbeter

Locatie en openingstijden

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden in het centrum van Ulft aan Middelgraaf 40b. In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald en worden gegeten. De bezorging van de pizza’s vindt plaats met volledig elektrische fietsen en scooters.

 

De winkel is van maandag t/m woensdag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur en van donderdag t/m zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL