Domino’s en JINC sluiten partnerschap

Kinderen uit wijken met achterstand krijgen zetje in de rug door samenwerking

Domino’s is sinds kort trotse partner van non-profitorganisatie JINC. Door de samenwerking helpen we kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Naast een financiële bijdrage, verzorgt de keten zogenaamde bliksemstages in de winkels, krijgen leerlingen van scholen sollicitatietraining en doet Domino’s mee aan de jaarlijkse Baas van Morgen op 27 januari.

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met veel armoede en weinig rolmodellen. Zij hebben evenveel talent als leeftijdsgenootjes uit rijkere buurten, maar krijgen vaak minder kans dat te ontwikkelen. Via de projecten van JINC maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

Eerlijke kans

Daniël Roos, directeur van JINC: “Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Wij proberen hen die te geven, maar we zouden dat niet kunnen doen zonder onze partners. Daarom zijn we ontzettend blij dat we Domino’s mogen verwelkomen.”

CEO Misja Vroom vertelt: “bij Domino’s geloven we dat iedereen een kans verdient. Zo zijn er bij ons tal van verhalen van collega’s die zijn begonnen als bezorger en inmiddels succesvolle franchisenemers zijn. Tegelijkertijd realiseren we ons dat het niet vanzelfsprekend is om kansen te krijgen. Daarom ben ik blij met het partnership met JINC zodat we ook de toekomstige generatie de kans kunnen bieden op een goede toekomst.”

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL